kojenec na bazeně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50092 4.3.2012 19:11

ahoj holky chtěla bych vědět váš názor chtěla bych jít v průběhu tydne s dcerou 7měsíční na bazen..pořád nevím jestli jít nebo ne.poradte.jinak co bych si měla všechno sebou vzít.
Děkuji za odpovědi.

já mam holky na mysli veřejný bazen.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nás nesmí na bazén dítě mladší jednoho roku

  • U nás jsem chodila s dcerou od 8 měsíců.Koupila jsem pleny do vody a uplně ok.Dokonce je tam sami prodávají.Mají tam i bazén pro děti a je to děsně fajn.:-)Jinak si vem vše co sama pro sebe .Osušku a vhodné mýdlo či sprchový gel.:-)

  • Já neporadím, jen bych se doptala. Od jakého věku tak s dítětem do aquaparku. Voda tam je celkem teplá, ale nic extra...

  • cudla4.3.2012 20:23

    ahoj,já byla se synem jednou v bazénu určeného speciálně pro malé děti,bez chloru,ošetřeno solí...malej si odsud přinesl střevní virozu.Takže pak jsme už nechodili a začali až ted - je mu 16 měsíců.To už jsme zkusili aquapark,děti mladší jednoho roku tam nesmí.Bylo to v pohodě.Pokud vás s takhle malým mimnkem pustí do veřejného bazénu,asi bych se vyhnula takovému,odkud smrdí chlor na kilometry daleko.Výpary z chloru totiž malým dětem podle nějaké studie můžou způsobovat až astma.Jinak s sebou nosíme pleny na plavání,botičky do vody,aby neuklouzl,župánek a aspoň 2 látkový pleny na utírání.

  • Já mimi ještě nemám, ale švagrová chodila s malou a já tam párkrát byla s nimi a bylo to super. Maličká si to užívala:) Bylo jí myslim 7 nebo 8 měsíců;)

  • Ahoj, já chodila s dcerou do veřejného bazénu od toho půl roka ALE veřejné bazény jsou opravdu většinou až od roka věku a je možné, že Tě tam ani nepustí, záleží asi jak kde, třeba v nějakých Aquaparcích mají i spešl bazén pro malinké děti (já ale nikde, kde by to bylo nebyla).
    Já chodila do bazénu se starším dítkěm a manžel tam pracoval, takže to šlo. Chodila jsem tak na bazén s malou již od narození, jen od toho půl roka jsem ji brávala už i na chvilku do vody a trochu jsem si s ní tam zacvičila-vodu máme celekm studenou (když je kojenecké plavání, tak se do téhož bazénu chodí děti nachviličku otužovat). Na kojenecké plavání jsem chodila akorát se starším, s prostřední ne (děti jsou po 2 letech a neměla jsem hlídání) a pak s nejmladší.

    Raději bych počkala na léto, či na 1. narozeniny nebo se poohlédla po nějakém tom kojeneckém plavání.-Třeba naše pojišťovna mi vrátila dost peněz zpátky, takže to bylo velmi výhodné, alespoň jeden kurz a uvidítš.

  • Já sem s dcrekou chodila už od jejího třetího měíce. Byli sme nejmladší miminko. Chodili sme do veřejného bazénu asi jednou za měsíc, né moc často a bylo za potřebí dost hodně olejčků atd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 728 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist