kluk, co nedrzi slovo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30804 19.1.2012 18:29

Mate s takovyma nekdo zkusenost? Zmeni se to treba casem? Ona situace je takova, ze jsme spolu asi mesic a uz za tu kratouckou dobu stihl na posledni chvili odvolat 3 schuzky, ktery jsme teda vynahradili pozdeji. Napr. pred 3 dny, kdyz jsme byli domluveny na 17 hod. se mi sice omluvil a ve 4 hod. zavolal, ze prijede az v 6 (prijel o pul 7) - to si to pres ten den nedovede zorganizovat aby byl vcas na miste? On ma hodne kamosu a porad nekde lita, nedokaze sedet doma. Na dnesek jsme byli domluveny, ze pudem do kina, nedohodli jsme konkretni hodinu, je pul 7 a on porad nic. Ja na toto nemam nervy. Ten vztah je ztracenej, co? Ja su hodne tolerantni, ale toto mi leze krkem. Jak se na takovy "nezodpovedny" jedince koukate vy? Asi mu za moc nestojim, ze?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, podle mých osobních zkušeností pokud se nesnaží na začátku vztahu, nezačne se později snažit vubec. Ted by mela byt ta faze, kdy je do tebe nejzamilovanejsi, tudiz by mel drzet slovo a naopak te treba mile prekvapovat. Pokud se takto k tobe chova uz od zacatku, utikala bych. Ale je pravda, ze jsem si takovymi vztahy taky musela projit, aby mi došlo, že stojím za víc...Držím palce, at to dobre dopadne...

  • Verousek8919.1.2012 18:38

    Já teda s takovým, co nedrží slovo mám docela velké zkušenosti a už bych takového nikdy nechtěla. Byl to můj bývalý přítel a už spolu skoro 5 let nejsme. Organizoval čas jak jemu se to hodilo a to se mi nelíbilo. Když jsem někdy něco chtěla já, kolikrát se ani neozval. Zkus si s ním nejdřív promluvit, než budeš házet flintu do žita ;-)

  • Jestli ti můžu poradit, uteč od něj. Já s takovým byla skoro 2 roky a když se zpětně ohlídnu co jsem za tu dobu prožila, tak nad dobrýma vzpomínkama převažuje vztek, naštvání, zklamání. Poslední skoro půlrok než jsme se rozešli, jsme jenom prohádali. Dneska spolu nejsme 3 roky a občas si napíšem jak se máme, ale tím to hasne, oba jsme zadaní, a i tak, znovu bych do toho nešla, stejně bych pro něj nebyla na 1. místě, jako jsem nebyla ani předtím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist