kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78760 26.10.2012 19:45

Ahoj mám takovej blbej problém :// jemi 114 měla sme jenom jednoho kluka... líbali sme se spolu to už jo ,alleuž spolu nejsme je to dýl a když mi nějka kluk napíše že by semnou chtěl jít ven nebo tak ..tak já se z thoo vždycky vyvlíknu .. není to tí že nebyli hezcí sou pěkní ..,ale já sem prostě bojí :/.. ven s nima jít nechcu má aji takovej divnej pocitt z líbání.... možná to bude aji tím že sme se líbala jenom jednou ..,ale chtěla bych vědětjesi mám nějakej problém psychyckej,nebo prostě sme ještě na to malá ? :/ A přitom bych kluka aji docela chtěla aodvaha na to jít s ním ven není .. nebo aspoŇ o tom nesmím vědět opředu kdyby sme se někde potkali náhodou tka to spíš..,ale jiank.. sem z toho docela špatní protože moje njelepší kamarádky tak takovej problém nemájí ti to berou úplně v phoodě.. možná to je i tím že mají víc zkušeností ale doopravdy nevím ..chtěla ybch se vás na toto zeptat :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8926.10.2012 19:48

    Nějak se Ti napsal jinak věk :) A co se týče chození s klukama, já měla prvního na přelomu 15 a 16let a stačí. I to mi přišlo docela brzo :) Takže se tím zatím netrap, jistě to přijde, kdy to přijít má ;)

  • To nejde říct podle věku, jestli jsi malá nebo nejsi. Já jsem začala s přítelem na ve 14ti a třičtvrtě a teď je mi 19 a jsme spolu pořád ;)
    Ale třeba moje sestra, které je 13, nemá vůbec zájem o kluky. A to já už ho projevovala.
    A jinak určitě se neboj, taky jsem měla strach z líbání, dokonce jsem mu i ucukla :D ale pak to přišlo nějak samo a šlo to jako po másle :)

  • Nedumej nad tím, jestli máš psychický blok či ne, jinak si ho tím způsobíš. Dělěj věci, které ti jsou příjemné. Pokud se ti na klukovi něco nepozdává, tak s ním ven nejdi a pokud se ti zamlouvá, zkus to pojmout nejdřív jako kamarádskou schůzku, ber ho ze začátku jako kamaráda, ne jako potenciálního přítele. Na první schůzce se přeci nemusíte líbat, ani držet za ruce, ani nic víc, povídejte si, poznejte se a domluvte na další schůzce...když budeš chodit ven nejdřív jako kamarádka, tak poznáš, zda ti ten člověk padne a pokud jo, tak obavy odejdou a sama budeš chtít víc ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist