kleštičky na řasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 27.10.2011 22:35

Milé womenky,zvažuji,že si pořídím kleštičky na řasy. Máte s tím zkušennosti??? Vypadají pak řasy lépe??? A popř. jaké ty kleštičky máte a kde jste si je koupili. Děkuji:*

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :), kleštičky už používám nějaký ten rok, opravdu to funguje a řasy jsou pak hezčí. :)) Jinak mám ty úplně obyčejné, kolem 60,- Kč ze Schleckera, vydrží, dokud je někde nerozmáčknu :D, nebo nezničím takovou gumu, na které se ty řasy ohýbají - jak se to mačká, tak ona se jakoby v půlce postupem času rozlomí. Používám je každý den a vydrží tak půl roku, což je fakt super za ty peníze. :))

  • Verousek8927.10.2011 23:31

    Já kleštičky nepoužívám. Nejsem jejich zastánce, koupila jsem si super řasenku a mám službu kleštiček a řasenky v jednom :) Řasy mám krásně zvedlé a prodloužené a to jen díky řasence. Řasenka mi vydrží zhruba rok a teď jsem ji kupovala za 150Kč :)

  • ahoj,klestickyy jsou super vec pokud nemas zvedle rasy. ja je zvedle nemam tak mi to krasne pomuze. taky mam nejake obycejne z dgogerky a vydrzi dlouho.

  • petulinkaa1328.10.2011 10:36

    Kleštičky používam uz skoro 10 let :-) mam blbý řasy svoje ( rovny a trosku dolu),takze klesticky mi dopomáhaji a bez nich by to neslo :-) rasy mi po nich nepadaji, pouzívam je pred podanim rasenky i po podani a koupila jsem je klasicky v drogerce :-)

  • Krásné řasy se dají udělat i bez kleštiček dobrou řasenkou. S kleštičkami nemám moc dobrou zkušenost. Řasy jsem z nich měla divně pokroucený a hodně padaly a když už se mi podařilo je pěkně stejnoměrně natočit, dlouho to nevydrželo.

  • Připojuji dotaz, zda se používají před nebo po řasence? Nebo obojí?

  • Kdysi na intru jsme zkoušely s holkama kdeco, i ty kleštičky. Přišlo mi, že řasy jakoby zlomily do divného úhlu a působilo to dost nepřirozeně. Takže jsem od jejich používání upustila a nakonec i od řasenek. Nesnáším totiž odličování:-D Ovšem být blondýnka s bledými brvami, asi mám názor jiný;-)
    Taky souhlasím s tím, že se řasy dají zformovat samotnou řasenkou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist