kdy udelat zapis do materske skoly

Otázku položila: inthense 21.1.2013 14:52

ahoj,muj syn by mel jit v zari do skolky.bydlim v Plzni a v okoli mam mnoho skolek.Je pry ale velky zajem a malo mista.Nevite,jestli jde podat prihlasku treba na 3 skolky?dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1321.1.2013 14:56

    z jake části Plzně si?

  • u nás je to tak, že jdeš k jednomu zápisu na jakoukoliv školku a řekneš tam, na kterou bys dítě nejraději dala a potom ze všech zapsaných dětí je rozdělí do školek ve městě, u některých zohlední vybranou školku (sourozenec, bydliště) u jiných ne.

  • kamaradka co dela ve skolce ucitelku teda neni to ale v plzni mi rikala ze az budu prcka zapisovet tak ho mam zapsat do vice skolek a az me do nejake vemou tak ty ostatni zrusit.....ale rikam nejsme z plzne :-)

  • Ahoj tazatelko, jsem učitelka z plzeňské školky ve Tvém obvodě (kousek od Tebe, řekla bych:-) zápisy do MŠ jsou 13. a 14. března, ve všech stejně. Přihlášky si klidně dej kam chceš, ale my se Tě ptát budeme, kam se raději chcete dostat a každá školka si to poznamená. Funguje to tak, že po zápisech se všechny ředitelky sejdou a dítě po dítěti rozhodí - když mají víc přihlášek. Protože se snaží, aby se všechny děti někam dostaly. Tedy ty, co to potřebují. Jestli oba rodiče pracují a doložíte to, máte trvalé bydliště v obvodu a je vám víc než 3 roky tak naděje je. Hodně štěstí!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist