kdy s miminkem plavat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39589 28.6.2011 15:02

ahoj děvčata, můžete mi poradit? Od kdy mužů s miminkem chodit plavat do bazénu? A od kdy mužů s miminkem do bazénu co máme doma? Máme 1 a půl měsíční mimco. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Do veřejného bazénu se smí od roka. Jde o množství chloru a o teplotu vody. Při kurzech plavání se začíná od 3 měsíců na teplotě vody 35-37°C. Takhle malý miminko bych nekoupala ani v domácím bazénu.

  • Ahoj pokud vím, tak do veřejných bazénů (krytých) se chodí tak cca od půl roku, ale to nevím jistě. A u vás doma, předpokládám, že nemáte bazén kdovíjak chlorovaný, a chodíte tam jen rodina, takže by mimi teoreticky mohlo, ale mysli na to, že je ještě opravdu maličké na to, aby bylo dlouho ve vodě, je na něj studená (i když tobě přijde dobrá), a nesmí být na sluníčku. Já bych to zkusila po chvilkách do teplé vody až tak kolem těch 6 měsíců, a k tomu pořádně chránit před sluníčkem.

  • Já jsem syna koupala v roce a půl při pořádným vedru doma, v malém dětském bazénku s teplou vodou. Ještě s mimčem jsem chodila na kurz plavání ale to se mu vůbec nelíbilo, takže jsem musela přestat.

  • chodí se od 3 měsíců, ale to je plavání ve vaničkách, někde pak chodí na plavání s miminkama už do normálních bazénů (těch malých) od půl roka. Jinak je na tobě pokud budeš ve vedrech koupat doma.. když dáš teplou vodu jako na koupání a tak max. 3 minutky a hned osušíš a oblečeš nevidím problém:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist