kdy je čas na "miluji tě"

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22796 15.2.2017 19:19

Dámy, přeji hezký den.
Mám ted přítele, jsme spolu něco přes 2 měsíce. Je nejlepší a myslím si, že ho miluju. Kdy je tak pravý čas na to, to říct? Není to ještě brzy? Mám strach, abych ho tím třeba nevyděsila, že je na to ještě brzo. Co myslíte? Díky :)

  • 16.02.2017 10:34:52 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já toto považuju za velmi vzácný slova, který rozhodně neřeknu jen tak někomu. řekla jsem to třema mužům, ale u jednoho z nich toho dost lituju. tak jsem vymyslela strategii, že to neřeknu, dokud si nebudu 100% jistá, že toho nebudu nikdy litovat, a hlavně si musím být jistá, že dotyčný cítí totéž a jeho reakce mě nijak neponíží. když jsem poznala svého manžela, už po pár dnech jsem si myslela, že je to ten pravý, byl to přesně to, co jsem vždy hledala. Po 3 měsících jsem si uvědomila, že ho miluju, ale neřekla jsem to. potom jsme spolu začali žít atd... myslím, že jsem mu řekla poprvé asi po 8 měsících. tak nějak při rozhovoru jsem řekla, že ho miluju a vážím si ho atd... bylo to uprostřed věty, reakci jsem nečekala. to samotné "miluji tě" jsem pak řekla asi po 10 měsících, on mi to řekl po roce. a ani teď s tím moc neplýtváme, aby se to neomrzelo :) obecně mi to přijde ok asi po půl roce, kdy už tak nějak zjistíš, že to je ten typ lásky, že bys za něj dýchala bez ohledu na situaci ale každej to má jinak... na druhou stranu znám i paní, která to říká každýmu cca po týdnu......8-o

  • samsonoh15.2.2017 19:29

    Není radno nic uspěchat. I když k němu určitě cítíš velmi intenzivní emoce, tak si je ještě můžeš nechat nějakou chvilku pro sebe. Nic se tím nezkazí, on neuteče, proto, že jsi mu to řekla pozdě ;-) Chlap někdy potřebuje trochu času, tak abys ho tím nevylekala. Já osobně bych počkala na nějaký ten 4.-5. měsíc ;-)

  • Asi mám na to jiný názor. My si s přítelem říkáme, že se milujeme, od začátku. Kdybychom se nemilovali, ani bychom spolu nic nezačínali.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist