kašička - prosím poraďte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33270 9.9.2011 19:21

Prosím o radu zkušenějších maminek - malý vždy v noci spal cca do 3 hodin, jenže poslední dva týdny se budí už kolem půlnoci a Dr. nám nakázala začít s kašičkou (už jedem i příkrmy k obědu a na svačinku, tak proč ne). Ale s kaší trochu bojujem - když se namíchá, tak konzistence dobrá, ale za pár minut začíná téct (stává se z ní skoro mléko). Malý není ještě tak rychlý jedlík..že na to existuje nějaká finta, jak na kaši?..nebo která kaše neteče? Zkusili jsme od Sunarky rýžovou a rýžovokukuřičnou a obě tečou. Díky za radu

díky za reakce, vyhodím Sunarku a zkusím Hami..ráda bych, aby se naučil lépe se lžičkou než to vzdám a namíchám mu to do lahve :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja mam hami bananovou na dobrou noc a takovy problem nemam. jak je maly stary? tak me se budi porad a to ma 8 mesicu a pani doktorka mi rekla, ze po pulnoci, kdyz se deti budi, tak uz je to hlad a do te doby to muze byt zvyk (chteji citit maminku, mala se kolikkrat prisaje a hned usne). ja jsem si na to nocni vstavani uz zvykla, ze zacatku to byl boj.

  • cudla9.9.2011 21:31

    já měla kaši od Nutrilonu a od Nestlé a nic neteklo...a ted už vařím většinou kašičky sama,vypozorovala jsem,že malej po nich lépe spí.Není totiž tak sladká a on pak nemá tolik energie na lumpárny .Kolik je malému?

  • Já když dělala kašičku tak od Hami, protože Sunarka stojí za prd...

  • já mám Hami a neteče to to musí stát opravdu dlouhoooo.. jinak já to dělám s malým tak, že mu naředím do flašky.. nedám tolik kaše a on to vycucne.. na lžičce to moc nechce.

  • Malý má už 11 měsíců a od 4 měsíce bo jsem nekojila jsem dávala kašičku od nestlé a byla fajn ale záleží jestli by chutnala tvému mimi.Můj malý jinou než od nestlé nechce a to jsem zkoušela i hami.

  • Já jsem na noc malé dělala Sunar a do něj přidala 2-3 odměrky instatntní kaše od Nestlé. Malá flašku vypila a spala až do rána. Já osobně si myslím, že všechny ty kaše co jsou pro malé děti, jsou dělané na tekoucí bázi, alespoň já jsem jí tak vždy dělala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist