kartářky.....

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43279 20.2.2012 8:37

byla jsi některá u kartářky a vyšlo vám to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, byla jsem loni v listopadu. V minulosti se dokonale strefila. Co se týče budoucnosti, tak čekám... Známé i mojí mamce to vyšlo okamžitě. Mě předpověděla přibližně do roka dvojčata :) Tak to jsem zvědavá :)

  • Ahoj, taky sem ta zajdu za známým kartářem nebo se ho jen tak zeptám po mejlu když něco potřebuji hned a nemám čas za ním jít. V minulosti se mi taky trefil, v přítomnosti taky a na budoucnost taky čekám..ale s tou je to hodně individuální, protže jakýámkoliv činem tu budoucnost můžeš ty sama hravě ovlivnit. Ale clkově na tyhle věci věřím a tak nějak mi to vychází..i se trefil ve věčech, který jsem vubec netušila že by tak mohly být..takže za mě ano:-p, vychází.

  • já osobní zkušenosti nemám, ale moje máma s tátou někdy před 20 lety společně byli u nějaké cikánky/věštkyně no a ta mámě předpověděla 2 děti první holku pak kluka, a tátovi prvorozenou holku a pak 2 kluky. Jeho reakce po té byla, že je to stejně kravina a podfuk. Dnes? Rodiče jsou rozvedený, otec se znovu oženil a má druhého kluka. Takže buď se cikánka trefila do náhody a nebo přece jen na tom něco bude.

  • Ahoj, ono strašně moc záleží na té kartářce nebo kartářovi... Já byla před pár lety a strefila se v pár věcech, pak mi předpověděla veci, které se nestaly (podle mě to bylo hodně tím, že se jí ukázalo to, co si nejvíc přeju a tak myslela, že se to opravdu stane), zasadni veci se nevyplnily a vzala si za to 600 Kč. Ale mam kamaráda, který vyklada karty zadarmo a byla jsem u něj jen jako doprovod s kamarádkou která šla do kolen, když jí řekl, co vidí, strefil se 100%. Na mě se jenom podíval, zamíchal karty a řekl, že mi vykladat nebude, protože bychom mluvili za třetího, at si jdu udělat těhu test... V té době jsem netušila, že jsem těhotná a strefil se.... Ale už bych si karty vykládat nenechala ani od něj...

  • Evita20.2.2012 20:14

    Během maturitního období jsem šla za jednou v našem městě, ptala jsem se, zda mě vezmou na školu - řekla mi, že už jsem přijatá - a ten den poté jsme se dozvěděla, že mě doopravdy vzali :) A co mluvila o mé přítomnosti, trefovala se dost, snad i s budoucností,, většila mi hezkou :) Pak jsem, ani nevím proč, šla k ještě jedné, a ta mi říkala něco jiného, než ta první - rozcházely se v povolání, počtu dětí, v tom, zda zůstanu či nezůstanu se svým přítelem, v budoucnosti mého otce....Tak nevím. Věřím spíš té první, jednak je vyhlášená a jednak - ta mi řekla, že s přítelem zůstaneme o:) Takže jí i tak nějak věřit chci. Od té druhé jsem odcházela s brekem a od té doby už ani nečtu horoskopy. Mimochodem, mé kamaádce ta druhá kartářka řekla, že do roka bude mít dítě - i několik měsíců poté kamarádka není stále těhotná a ani nemá nikoho, s kým by byla. Tak snad je ta druhá opravdu omylná O:)
    Jinak na ty karty celkově nějak věřím, ale ne na 100%.

  • Já jsem teda u kartářky nikdy nebyla, ale v listopadu jsem se vrátili z 3 týdení dovolené a tchýně nám vyprávěla, že byla u kartářky a povídala co vše jí řekla a ukončila to tím, že prý budeme mít brzo mimi (nijak jsem se nesnažili, nechali jsem to, že to nějak dopadne a tchýně se na to ani sama od sebe té kartářky nepatala). No každopádně po tom co nám tohle řekla jsem se rozesmáli, my jsme si totiž z dovolené přivezli novinku a přišli jsem jim oznámit že čekáme mimi :-) byla jsem v té době v 10tt :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist