kamarádka se mi posmívá a i kvůli tomu,že jsem ještě neměla kluka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41677 7.10.2012 18:47

Zdravím,

mám kamarádku, se kterou se na Facebooku a i mimo něj dost hádám v jistém ohledu - kamarádka si mě totiž dobírá kvůli tomu, že je mi 20 (+pár měsíců), a že jsem ještě neměla žádného mužského (když nepočítám dva jednodenní vztahy, během kterých jsem absolvovala francouzáka)... tvrdí, že je jiná doba, že už je to trochu divný nemít ve dvaceti žádné sexuální zkušenosti a že by mě chtěla slyšet, jak budu v budoucnu svému příteli vysvětlovat, že ohledně sexu nemám zkušenosti apod., že on prý nebude vůbec nadšený a ,,zaučovat mě taky nebude... že prý ve svém věku bych už něco měla mít za sebou, pokud tedy vyloženě nepůjdu po nějakém starším chlapovi, kterému to nebude vadit.. jeden čas mě tím fakt strašně štvala, tak jsem si podala inzerát, jenže jsem zjistila, že na vztah ještě nejsem připravená, takže jsem to tomu dotyčnému vysvětlila a nakonec jsme naštěstí přátelé (nenaštval se na mě, i když, kdyby jo, nedivila bych se mu)... a od kluků jsem chtěla mít chvíli pokoj, protože jsem věděla, že se na to ještě necítím.. jenže když jsem to napsala své kamarádce, jak to se mnou je, že budu někoho hledat, až se na to budu cítit, tak mi řekla, že tohle si můžu tvrdit i třeba do svých 40 let.. to samé je s alkoholem.. jsem totiž abstinentka, nekuřačka a ji fascinuje, že se prostě alkoholu nedotknu, nechutná mi.. podle ní jsem divná i v tomhle a dobírá si mě kvůli tomu... už jsem z toho fakt nešťastná, já její životní styl taky neodsuzuju, i když se mi na něm dost věcí nelíbí, ale nikdy bych jí do toho nemluvila.. co mám dělat? připadám si nenormálně..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a taková si říká kamarádka? spíš by Tě měla jako kamarádka pochopit. i když je jiná doba, každý sme jiný a prostě pokud se na vztah necítíš, tak není důvod to nějak hrotit. jak se objeví ten správněj kluk, tak to budeš sama cítit. budoucí přítel spíš bude rád, že jsi taková jaká jsi. a není důvod k obavám.
    a že nepiješ alkohol a nekouříš? to si v dnešní době, kdy pijí a kouří už děti na ZŠ zaslouží obdiv.

  • V klidu, nenormální je spíš ona. :D
    Její názory mi přijdou naprosto zcestný a nevyzrálý. Buď sama sebou a taková jaká jsi teď, neměň se jen kvůli tomu, že jí přijde správný jen jedno...začít sexuálně žít brzy a ničit si zdraví cigaretami a alkoholem. Ve dvaceti si ještě o nic nepřišla, víš kolik takových dívek znám? Je to normální a je důležitý aby si měla sex, až na to budeš opravdu připravená. K čemu ti bude to, že si to s někým odbydeš, jen abys mohla všem tvrdit, že už máš zkušenost...Já udělala něco podobného, bála jsem se protrhnutí blány a bolesti, tak jsem to udělala sama doma (nebolelo to) a později jsem se poprvé vyspala s klukem jen abych to měla "za sebou". Nebylo mi to moc příjemný a ani jsem nedosáhla orgasmu a vlastně si na to už ani moc nepamatuji...jenže co bylo nejhorší, vytvořil se mi blok v hlavě a já toho orgasmu nedosáhla už nikdy (s klukem, sama s tím problém nemám) i přesto, že jsem s někým chodila dlouho, milovala ho a snažili jsme se o to...neuspokojení v sexu takhle dlouhodobě vede k jedninému a to k tomu že mě to ani nebaví a sexuju kvůli partnerovi a to způsobuje že nemám na sex vůbec chuť a sex mě bolí...je to začarovaný kruh do kterého jsem se dostala a nevím jak z něj ven. Měla jsem partnerů víc a vždy to bylo stejné, bolelo to, žádný požitek, fakt...můj partner o tom samozřejmě ví a snažíme se s tím něco dělat, teď čekáme miminko a s chutí je to ještě horší, tak rezignuju úplně, ale po porodu zkusíme asi sexuologa. Každý z partnerů o tom věděl, věděl že nemám orgasmus, že mě to bolí a neužívám si to, což je mnohem horší pro chlapa než dívka bez zkušeností a i tak s tím nikdo neměl problém a vztah skončil z jiných důvodů. Takže kecy jako že chlapi nejsou na panu zvědaví ať si strčí někam! Naopak věřím, že to mnohé muže může určitým způsobem ještě víc přitahovat. Kdybych nebyla tehdy blbá, tak bych si možná sex užívala jako většina lidí, proto ti radím, ať na to opravdu nespěcháš...nestojí pak za to řešit podobné věci jako řeším já.
    A k alkoholu a kouření...mě alkohol taky nechutná a proto jej nepiju, přece nebudu pít něco, co mi nechutná, zvlášť když to ani není nijak zdravý se ožírat, všichni okolo to ví, bavit se umím i s kofolou a nikdo s tím problém teda fakt nemá. Cigaretu jsem neměla nikdy v puse, přítel přestává a nepřipadáme si divně, fakt ne :D ;-) Kamarádka je hloupá

  • hele, tak to není kamarádka ! podle mě jsi perfektní !!!!!!!!! naopak, chlap ocení pannu, než-li ženu, kt. už měla ve tvém věku třeba 15 sex. partnerů, věř mi...

  • rádoby chtré rady kamarádky pusť k vodě, může to být i tak, že ona má zkušeností až příliš a tak místo, aby brala tvůj styl život a tvoje rozhodnutí, tak by chtěla, abys byla jí podobná. Vůbec se nemáš za co stydět, ani se na nic vymlouvat. A partner který tě bude mít opravdu rád, ti tvou nezkušenost nebude vyčítat a bude rád, že jsi pro něj ta první. Jestli si to ale chceš rozdávat na diskotékách s kde kým, tak tam bych po vzoru kamarádky opravdu viděla drobné problémy a čím víc bys byla zkušená, tím víc bys i byla těmito lidmi ceněná.
    Já měla první pohlavní styk ve 23 letech a nemám pocit, že by mi něco do té doby uteklo, takže dělej to, co sama cítíš a chceš.

  • Ahoj podle mě jsi úplně normální a problém má spíš kamarádka... Za alkohol tě rozhodně odsuzovat nemůže, vše je jen tvoje věc, nenech si do toho kecat... A co se týká kluků a tvých zkušeností ? Brala bych to jako plus, rozhodně se nemáš za co stydět, nikam nespěchej... až bude správná chvíle, budeš chtít s někým něco mít, tak to uděláš a zase - je to jen tvoje věc. Vůbec ji neposlouchej. Podle mě dokonce s tím "zaučováním" :) bude rád :) Uvidíš :)

  • Ahoj, souhlasím plně s holkama,vůbec nevidím nic špatného na tom, že nekouříš a nepiješ, naopak, to si v dnešní době zaslouží obdiv. Pokus se týká sexu, já měla první vážnější vztah a první pohlavní styk až v pětadvaceti, bála jsem se, jak na to partner zareaguje, byl sice překvapený, ale rozhodně ne negativně, dnes jsme manželé, čekáme miminko a já vůbec ale vůbec nelituju toho, že jsem s sexem počkala až na dobu, kdy na to budu připravená a kdy to bude s někým s kým opravdu chci sdílet vše. A manžel ---- ten si dělá legraci, že si mě v sexu "vychoval k obrazu svému" :-D. Tak se drž a přeji Ti, ať najdeš chlapa, který si tě za tohle vše bude vážit. Hodně štěstí.

  • jak to píšeš, tak mi hodně připomínáš mě (navíc také nekuřačka, abstinentka, žádné disco, hospody a td., navíc intovert) i když já ani neměla takovou kamarádku (která by snad byla ke mě otevřená, dělala si o mě starosti, prostě řekla to, co si myslí), takže "kamarádky" mě tímto způsobem určitě pomlouvaly jen za mými zády, což probíhalo na intru v ženském kolektivu i mezi holkami, které se k sobě stavěly jako kamarádky, bylo to totiž jejich snad jediné a hlavní téma, rozebírání a pomlouvání druhých (za jejich zády). Nevím, jestli je jiná doba, než před 10ti, 11ti lety, asi ano, tehdy internet nebyl samozřejmostí :-)
    Je pravda, že mě to narozdíl od Tebe celkem trápilo, že jsem sama, na druhou stranu jsem nedokázala překročit své zásady, respektive jsem si s nikým nerozumněla a přišlo mi to takové všechno přes sílu. S mým jediným klukem, ted´manželem to najednou bylo jiné, nic jsem neočekávala (žádný vztah a tak) a sblížili jsme se právě přes přátelství, bylo mi s ním moc dobře, najednou jsem se nemusela kontrolovat, přemýšlet jak navázat kontakt, prostě vše s ním plynulo tak přirozeně ani nevím jak :-D Bylo mi 21 let, kyž jsme se potkali v rámci mého tehdejšího zaměstnání.....Myslím, že až potkáš toho pravého nebudeš muset nic řešit a věřím, že někde ten pravý čeká a potkáš ho v pravý čas :-) Osobně necítím žádný handikep, že jsem začínala jako nezkušená...Můj muž je ten můj jediný, kdo poznal, jak ta "tichá voda břehy mele".

  • Mám stejný názor jako ostatní holky tady. Divím se, že takovou holku nazýváš vůbec kamarádkou, takhle se kamarádky rozhodně nechovaj. Měla by tě podpořit v tom, co děláš a ne se ti posmívat a takhle tě shazovat. A rozhodně se jejím popichování nenech do ničeho nutit a zůstaň taková jaká jsi a dělej jen to, na co se ty sama cítíš. A můžu tě uklidnit, i v dnešní době se najdou muži, kteří spíš ocení to jaká jsi ty, že nejsi žádná "děvka", která po pár panácích dá každému :-p A muž který tohle dokáže ocenit, bývá většinou i skvělým partnerem pro život, podle mě. Až potkáš toho pravého, rozhodně nebude řešit, kolik máš sexuálních zkušeností, rád si tě zaučí sám. Spíš bude radši, že jsi se nevyspala s půlkou města a že má něco, co ostatní ještě neměli :-p

  • Ahoj, tak to není kamarádka, když Ti tohle říká!!
    Mě je 23 let, nepiju, nekouřím, jsem introvert.
    Kdyby mě tohle někdo řekl, tak bych s kamarádstvím brzy přestala.
    A jak píšou holky, ten první, se kterým budeš mít sex, bude rád, že jsi panna, bude si Tě víc vážit.
    Tak hlavu vzhůru, až bude ten správný čas, tak se láska objeví:-)

  • Ahojky, tak na tvem miste bych se tve kamaradce vysmala. To neni kamardka,ale jen te chce do neceho natlacit a uplne zbytecne, mozna ti i zavidi. Ja jsem mela sex kdyz mi bylo 21, protoze jsem si myslela,ze je to ten pravý,nebyl. A co se tyce alkoholu,ten jsem zacala pit az kdyz jsem poznala soucasneho pritele a otce meho syna, ze jsme zasli nekdy na vino ci pivko - tzn v mych 26ti letech. Jen ti chci rict, nejsi divna a do niceho se nikdy nenut. Nechces mit vztah,nemej, nechces pit alkohol nepij. Zadny chlap se ti nebude smat,spise si myslim opak,ze dneska se to nevidi a pokud on bude chlap s velkym "CH" tak to sakramentsky oceni.

  • tak takovy holce by sem urcite nerikala kamaradka a zamyslela bych se jestli ma smysl se vubec zahazovat s takovym clovek ktery mi chce radit ....mas svuj rozum a kdyz se necitis tak se necitis neni kam spechat mam kamarada tomu je 30 a taky jeste nepoznal tu pravou a je panic a pritom je to tak hodnej kluk :) takze ja si myslim,ze se i ty dockas az sama budes chtit

  • Souhlasím s děvčaty, to není kamarádka. Z FB smazat, z mysli taky smazat. Osobně nesnáším "škatulkování" lidí. Každý jsme originál a pokud udržujeme zásady slušného chování a pohybujeme se v mezích zákona, můžeme žít dle svého a nikdo nám do toho nemá co povídat.
    Určitě se najde muž, který Tě zasvětí do milování,ale určitě to nedělej jen proto, že UŽ to někdo jiný dělal.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist