kamarádka mi navrhla, že by jsme spolu mohly mít sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23980 18.10.2012 17:38

Ahoj,mám nejlepší kamarádku se kterou se znám už od základky,trávíme spolu hodně volna,když ho máme,její přítel začal jezdit za prací do zahraničí,myslím že do Konga,včera se mi kamarádka svěřila že ji schází sex a postavila mě před hotovou věc jestli se s ní nechci milovat,jako holka s holkou,nevěděla jsem co na to mám říct,dost mě to zaskočilo ale nepřenesla bych přes srdce aby si našla nějakou bokovku,její přítel je moc fajn,tak nevím jestli vyhovět,zase jsem si říkala raději milování semnou než s cizím chlapem,co mám dělat,je to moje nej kamarádka.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hmmmm :)))))) dobrý úlet.

  • :) to je super,že tě takhle postavila před hotovou věc :) a už záleží jen na Tobě jestli do toho půjdeš...:) ale pokud Ti to je nepříjemné nebo prosti srsti určitě to nedělej ...v tomhle se musíš sama rozhodnout ....a třeba až dejme tomu se začne líbat tak ona zjistí,ž ejí to je nepříjemný a k ničemu nedojde ale tohle si musíš rozhodnout sama ...ať už se rozhodneš jak chceš je to jenom tvoje věc

  • No já nevím...možná je to žena se ženou ale stejně je to podle mě jako podvod proti jejímu příteli, prostě jako nevěra. Je to stejné jako kdyby si našla chlapa. Teda alespoň mě to tak připadá. Asi by to bylo něco jiného kdyby nebyla zadaná ale takhle je to...no já bych do toho nešla. Navíc, přemýšlela si, jak by to mohlo ovlivnit vaše přátelství? A pokud má nedostatek sexu, tak by to podle mě mohla řešit i jinak.

  • Tak to nevím.Jsem pouze na muže a neumím si představit sex se ženou.Pokud k ní máš hodně přátelský vztah a není ti to proti srsti-zkus.Každopádně nedělej nic,čeho bys mohla litovat.Předpokládám,že kamarádka je na obojí,jinak by ti stěží dala takový návrh.

  • To není špatný. Je to zpestření sexuálního života. Zkus to a uvidíš, třeba to bude super. Je hodně holek, co po tom touží a nemají příležitost.:-p

  • Simone20.10.2012 12:11

    No takhle, já myslím, že na tom není nic špatného, ale jen pokud chceš i ty. Je to sice tvoje nejlepší kamrádka, ale vyspat se s ní jen proto, aby nezahnula svému chlapovi, mi přijde trošku na hlavu. A co kdyby jejímu muži vadilo i sex se ženou? Řeknu ti to takhle, já sex se ženou měla, ale protože jsem chtěla a rozhodně ne se svou nejlepší kamarádkou. Pokud se na to necítíš, tak to rozhodně nedělej, taky by to mohlo narušit vaše přátelství.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist