kam mam poslat pritele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46863 19.7.2011 22:31

Ahojky holky chtela bych se zeptat zda mate nejaka z vas zkušenost s klinikou gennet v liberci nebo klidne i v praze,vim že se tam delaji umela oplodneni,ale muze tam jit i muz aby zjistili zda je plodny nebo ne?!nebo n a jakou klininku nebo k jakemu doktorovi se s tim chodi?dekuji za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko19.7.2011 22:53

    Může se objednat v jakémkoliv centru asist. reprodukce (v Gennetu je to stejné). Zkrátka tam zavolá a objedná se na spermiogram; nejsem si jistá, ale myslím, že pak si to vyšetření platí (v Gennetu dle aktuálního cenníku 1300 Kč). Je to bráno jako vyšetření na jeho žádost bez doporučení lékaře. Nebo se tam můžete objednat spolu na konzultaci (jestli se tedy snažíte déle a řešíte neplodnost), pak spermiogram automaticky doporučí partnerovi tamní gynekolog a je hrazen pojišťovnou.

  • Nebo řekni svému gynekologovi, že se snažíte o mimi a on Vám vypíše žádanku. Pak je to zdarma. My jsme byli v Gennetu v Praze.

  • http://www.womenzone.cz/encyklopedie/umele-oplodneni
    Tady dole pod článkem najdeš linky na snad všechny centra asistované reprodukce (CAR), kde spermiogram vyšetří, některá z nich mají pobočky i v Liberci. Jen pro informaci Gennet mívá dlouhé čekací doby na vyšetření.

  • Můj manžel byl v Gennetu v Liberci na spermiogramu. Žádanku nám dal můj gynekolog. Neplatili jsme nic. Pokud půjde sám od sebe, platit bude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist