kalíšek a wc

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23412 11.5.2012 17:33

Ahoj holky,začínám s kalíškem,trochu mi protéká,tedy většinou,ale to není až takový problém.Horší je,že mi při tlačení vypadl do WC a já ho lovila mezi šiškami.Co dělám špatně?Netlačila jsem nijak moc.

Mám Lady cup L,rozvinutí kontroluju vždy,tak to asi bude tím povoleným pánevním dnem.

Mám Lady cup L,rozvinutí kontroluju vždy,tak to asi bude tím povoleným pánevním dnem.

Holky,díky za rady.Asi to bylo špatnou polohou.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea11.5.2012 17:44

    Mozna mas spatnou velikost kalisku, nebo je spatne zavedeny.

    Kdyz ho zavedes zkus s nim pootocit nebo zkontroluj po obvode jestli je spravne rozvinuty..Pokud i presto proteka, tak jedine vetsi nebo posilovat panevni dno.

  • To je zvláštní. A když si ho zavedeš, zkusíš prstem jestli sedí na všech stranách tak jak má?

  • To se mi nikdy nestalo, že bych ho vytlačila. Taky bych to viděla na malou velikost, případně že se správně nepřicucnul. Já ho vždycky kontroluju, buď ho objedu prstem, nebo za něj zkusím zatáhnout.

  • Verousek8911.5.2012 19:08

    Jako velikost bych neviděla problém, protože L je ta větší velikost, já si myslím, že jsi ho měla špatně zavedený a že nebyl správně přichycený na stěnu. Já když ho zavedu, tak obkroužím prstem a ještě zatáhnu za stopku, on si jakoby "sedne." Bohužel tohle je věc, kde nejde více poradit, musíš zkoušet, zkoušet, .. sama si najít systém a ono to půjde :)

  • mě se také nestalo, že bych kalíšek vytlačila, ale už mi skoro vypadl při skákání na trampoošce (krátce po porodu, 1. MS jsem dostala hnedle po šestinedělí). Já si k poševnímu vchodu vždy strčím prto jistotu prst a při tlačení dolní část kalíšku opravdu hmatám venku (kalíšek mám hodně nízko, stopku jsem musela odstřihnout celou), ale jinak žádný problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist