kadeřnice, odbornice:)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42562 16.8.2011 15:16

co ničí vlasy míň... kulmování nebo žehlení? mám od přírody pitomé vlasy, po umytí a vyfénování jsou docela rovné (jenom někde) a na koncích vždy nejak zkroucené a to je tak i když mi to ostříhá kadeřník, konečny nemám roztřepené, prostě se kroutí, takže je vždy buď musím vyžehlit nebo zvlnit, nebo svázat , ani jedno není pro vlasy dobré, když už je mám tak dlouhé, ale bohužel:( děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejsem kadeřnice. Ale myslím, že když to nebudeš dělat denně, tak to vlasům neublíží. Já si meju hlavu ob den a vždycky po vyfenování je vyžehlím (nebo natočím)..dělám to už pár let a vlasy mám pořád náherné, nelámou se, netřepí, nekrepatí, nevypadávají...;)

  • tak.. Kulmování a žehlení ničí vlasy stejně. Obojí má nastavitelnou teplotu od 180° do 220°. Tepná tělesa fungujou stjně. Jak u žehličky tak kulmy. Měla by jsi zvolit správnou vlasovou kosmetiku. A pokud teda často žehlíš nebo kulmuješ , určitě i přípravek před tepelnou úpravou (myšleno tím je i fénování, opět žehla a kulma). Holt, vlasy si člověk nevybírá..Takže se musíš podřídit jim.

  • petulinkaa1316.8.2011 16:56

    ničí ti to stejne oboje dvoje...proto jsou přípravky,které použijes pred upravou :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist