jsem nymfomanka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58040 21.10.2012 22:01

Holky mám dotaz nebo spíš problém. Mám přítele zhruba dva měsíce. Spát jsme spolu začali poměrně brzy a ted je to s ním tak boží no prostě je v posteli nejlepší než všichni předtím. Vídáme se spolu často a sex u nás už je prostě pravidlem. Zjištuju, ale kdybychom se viděli a neměli sex, že budu protivná a tak. Prostě potřebuju s ním spát často a někdy mi to nestačí ani 5krát za den. Představa, že se neuvidíme třeba dva dny mě fakt děsí. Dost často na sex myslím a mám strach že to začíná být začátek nymfomanie..Co si o tom myslíte a nebo to tak taky máte a je to normální? ZNám páry co spolu spí třeba dvakrát do měsíce a jsou v klidu, tak nevím..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek22.10.2012 7:55

    Tak já myslím, že to nemusí být hned nymfomanie, jen myslím, že ze začátku je všechno tak nějak víc vzrušující, lákavější a chuť je velká. Taky se mezi vámi ten cit teprve začíná rozvíjet do nějaké hloubky, takže možná ten tělesný požitek může zatím přebít ten duševní a to se asi pozná časem, jestli máš radši jeho nebo sex s ním.. Po několika letech už to všechno tolik vzrušující už není, ale to neznamená, že v posteli musí být nuda, nehledě na to, že pak se spíše asi hledí na kvalitu sexu než jeho kvantitu..

  • Simone22.10.2012 8:41

    Já myslím, že je to normální, jste spolu teprve na začátku :) Když jsme spolu s přítelem začínali, tak jsme nejraději spolu někam odjeli a měli sex klidně i šestkrát denně! Postupem času se ta potřeba naštěstí zmenšovala a pak jsme měli čas si spolu i povídat :-D

  • Podle mě je to také normální :) Když jsem pokaždé měla přítele, milovali jsme se třeba 6 hodin v kuse a několikrát denně. Ted mám přítele už přes rok a je to pořád nak silné jako na začátku. Milujeme se i na veřejnosti, jelikož to prostě nevydržíme, několikrát denně a pořád to neustupuje. Tak se ničeho neboj, je to zdravé :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist