jsem lesba?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80620 3.9.2013 19:59

jak se pozna ze jsem lesba? je mi 2O a posledni dobou si cim dal vic uvedomuju a citim,ze me laka poznat i zeny. Divam se jim do vystrihu a obdivuju jejich prsa,predstavuji si jake by to asi bylo spat se zenou, na kazdem rohu vidim nejakou kocicku ktera me udivuje a kolikrat uz aji mluvit u toho prestavam. Vim,ze me vzrusuji muzi, ale jak je mozne ze se se mnou deje i toto? nedala jsem nikdy zadne zene ani pusu, ale chtela bych to zkusit a i neco vic ;) bojim se toho,nevim jake to bude a kde zacit...ovsem videt nejakou kocicku lezet nahou tak bych zacala asi od konce :) prosim poradte co delat,mam starost ze se v sobe nevyznam. Diky za odpoved.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka3.9.2013 20:09

    Na toto si můžeš odpovědět jen sama. Jde spíš o to, jaký máš vztah k mužům. Jestli tě taky přitahují, či ne. Je možné, že jsi jen zvědavá, můžeš být bisexuální, ale je samozřejmě možné, že jsi homosexuální.

  • taky mě to láká,pohled na nahou ženskou mě vzrušuje víc než pohled na chlapa a chtěla bych si zkusit jaký to je ale chlap mě taky vždycky vzruší a taky uspokojí.mockrát jsem měla i sny jak to dělám s ženskou. ale myslím si že to je jen přirozená zvědavost a že jsem normální hetero.mám manžela,děti,jsem spokojená a touhy po stejným pohlaví postupně slábnou ikdyž jeden čas byly velký

  • Toť otázka. Obávám se, že na to ale musíš přijít sama. Jediné co mi přijde trošku zvláštní, že máš tyto pocity až teď. Většina prvotních "příznaků" homosexuality se totiž dostavuje mnohem dříve, už v pubertě. Já sama jsem "bi" a poprvé, když mi došlo, že nejsem asi tak úplně "normální", tak mi bylo 13. Osobně zastávám názor, že 100% heterosexuálů je ještě míň, než 100% homosexuálů. Nějaký ten úlet nebo experiment má za sebou hodně z nás a nemusí to nic znamenat.
    Ať už dojdeš k jakémukoli "výsledku", nestyď se za to. Hlavní je být šťastná ;)

  • Ahoj taky se ráda kouknu na hezkou ženskou, klidně i do výstřihu, když je opravdu hezká, ale sex mě neláká, spíše je to jen takové srovnání:-)

  • Zdravim :) mam 1 rok a pul stareho chlapecka miluju ho nadevse a vdana sem cca 1 rok :) pred tom se mela asi 4 vztahy s muzi po 2 letech :) jednou ulet s kamaradkou ze uz doslo i na sex! Bouzel sme byli obe nality :D ae do dnes me laka si to dat jeste jednou za strizliva :) holky se mi libi taky a do vystrihu taky rada nahlednu :) bouzel pri pohledu na muzske prirozeni to semnou nic nedela bo spis vic by delalo kdyby predemnou lezela zena :) ae zase vztah si asi bedokazu predstavit ! Je to jen sexualni vyziti bo sem lesbicka ?? :D

  • Já jsem lesba, přiznala sem si to časem, kvůli tomu, že je těžké se s tím vyrovnat. Hlavně kvůli okolí. Ale chlap mě nikdy nepřitahoval. Hlavně ohledně sexu. Nedokázala bych s chlapem spát, je to pro mě velmi nechutná představa :D.. Dokonce když sem se libala poprve s klukem, tak jsem se málem pozvracela :D.. Za to mě první líbání s ženou nikdy nezapomenu. Ale já měla představy o ženách už od 10 let :D .. každopádně to můžeš vyzkoušet a uvidíš :) někde jsem četla, že každý člověk je určitým procentem homosexualní, jen někdo víc jako napřiklad já sem 100% homosexual a někdo míň.. jako napřiklad ty.. :-D:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist