jsem divná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #95602 14.6.2013 21:48

za měsíc mi bude18 a ještě jsem neměla kluka.. :) Nikdy jsem se nelíbala... jeto divný? Protože já mám pořád pocit, že na něco čekám.. Kluci sice o mě zájem mají,ale já pořád cukám.:/ HELP! co dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě musí každá začít, kdy sama chce. Já jsem si prvního kluka našla čtyři měsíce před 19 narozeninama a na narozeniny jsem si dala jako dárek první sex. A divně jsem si nepřišla. Z kluka se stal manžel a už jsme spolu přes 12 let.

  • Neboj, to vsechno prijde....ja mela prvniho kluka v 17 a nektere moje kamaradky jeste pozdeji. byvala jsem tehdy hrozna stydlivka, i kdyz se mi nejaky kluk libil, jak se mnou chtel jit na rande, najednou jsem odmitla, protoze jsem se nedokazala uvolnit, strasne jsem se stydela. pak to prislo nejak samo automaticky....az se zamilujes, pujde to taky samo, neboj:-)

  • Určitě nejsi divná :) Já svého prvního kluka taky měla až v 18, před tím jsem prostě byla moc stydlivá a sama jsem si nedokázala nikoho najít... Tak jsem si počkala, až si někdo najde mě a stálo to za to :)

  • Rozinka26.6.2013 15:30

    Mě je 19. Prvního kluka jsem měla taky v 17, na Silvestra, byl to kamarád a já si řekla, že už to chci prostě změnit. Chápu, že se říká, že to má být z lásky a souhlasím s tím, ale byla jsem hrozně stydlivá a už to prostě muselo přijít. Taky mi připadalo, že ostatní holky ve třídě mají hrozně moc zkušeností a já nic. Poprvé jsem se líbala v 16 a dělala jsem kolem toho hrozný divadlo. Styděla jsem se, říkala si, že to nebudu umět, že se ztrapním a tak. To jsem si nakonec říkala i o tom sexu. Nakonec jsem teď ráda, že jsem to udělala tak, jak jsem to udělala. Současný přítel je pro mě v tuhle chvíli nejlepší na světě. A můžu si představit, že jsem si na něj mohla počkat a že mohl být můj první, ale nelituju. Zase už jsme se poznali z pohledu, kdy jsem se nestyděla a věděla co a jak, nemusela řešit nervozitu a svůj vzhled. Změnilo mě to, změnila jsem se tím, že poznávám toho druhého. Dřív jsem nedokázala nic, když mě někdo někam chtěl pozvat, utekla jsem, na vzkazy neodepisovala, ani nevím, proč jsem se tak bála. Vlastně pak zjistíš, že to není tak hrozný. Přeju Ti, aby sis našla někoho hodnýho, trpělivýho a chápajícího. Klidně si to poprvé schovej, nemáš se za co stydět. V dnešní době mi to přijde daleko hezčí, než ty patnáctiletý nány, co se s tím sexem chlubí i v tramvaji. Až prostě budeš připravená, tak to poznáš, hlavně se neboj :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist