již jsem měla pohlavní styk, ale dle gynekologa jsem panna.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56298 7.2.2013 11:28

Dobrý den , mám takový nelichotivý problém a nevím kam se obrátit. Je mi 21 let, svůj první sex jsem měla v 17 letech , chráněný. Problém je v tom, že mi doktor na gynokologii na prohlídce řekl, že jsem pana , a že jsem v pořádku . Což já nechápu, při sexu mne to nebolelo ani jsem nekrvácela, vystřídala jsem pár partnerů, dostanou se do mě v pořádku , dojde i k vyvrcholení z jejich strany, jen u mě ještě ten vnitřní orgazmus nebyl. Nevím si rady, kde je problém ? a jak ho řešit ?? děkuji za odpověď.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi ji máš hodně elastickou, někdo to tak má. Nemyslím si, že by to měl být problém, případně jde narušit i chirurgicky. Ničeho se neboj a s doktorem to příště prober. A jestliže jsi měla pohlavní styk, tak panna už rozhodně nejsi, bez ohledu na to, jestli blánu máš nebo ne, je to o tom styku. Jsou i holky, který blánu nemaj a přitom ještě sex neměly a ty panny zase jsou.

  • inthense7.2.2013 11:32

    ahoj,ucitelka na zakladce nam rekla,ze byla panna pry do porodu :-D ze se ji panenska brana protrhla az pri porodu

  • Ahojky, máš ji elastickou :) já taky. Při prvním styku jsem nekrvácela, blána zůstává nedotčená až do teď, prostě se kolem toho penisu roztáhne jak gumička. :D Mě to potvrdil i gyndař, dokonce mi normálně udělal vyšetření zrcadly a blána drží. Takže fakt asi až při porodu i když vůbec by mi nevadilo být panna až do smrti. :D Holt patříme mezi výjimky. Takže v bláně problém není, já zatím vnitřního taky při sexu nedosáhla, zkuste to i jinak než sexem. Ony některé ženy prostě vaginálně nedosahují, spíš přes klitoris, nebo to přijde až později. :-) Buď ráda, že jsi v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist