jde mu jen o sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #124219 8.9.2013 20:41

ahoj holky.. spíš bych chtěla slyše váš názor, názor nezaujaté osoby. Mám kamaráda, dřív jsme se moc nebavili, ale díky bývalému přítelovi jsme si začali hodně rozumět, pak jsme spolu začali i spávat, ale já se do něho okamžitě zamilovala. Když jsme spolu tak mě hladí, dá mi pusu na čelo, škrabká mě.. ale jak jsme někde mezi lidma tak jako by mě neznal, sice mě sleduje očima, kde jsem, co dělám, ale nic. Mockrát jsem se ho ptala, jestli mě má rád a říkal, že ano. Když jsem se ho zeptala ale, jestli za mnou přijede, tak řekl, že neví co bude.. slíbil mi, že se na druhý den ozve, ale neozval. Vím, že je stydlivý, ale dřív jsme si psávali třeba každý den. Myslíte, že mě má doopravy rád, ale stydí se, nebo mě má jen na sex? Ptát se ho nechci, protože nechci přijít o chvilky, kdy můžu být s ním.. a pokud by to nevyšlo, tak by mě to zničilo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když to tak vezmeš, nemáš co ztratit - když to skončí, spokojená nebudeš, ale takhle, jak to je, taky spokojená nejsi. Prostě si s ním v klidu promluv a když už nic, budeš vědět, na čem jsi.

  • Pokud chceš vědět jak to bude dál tak nezbyde nic jiného než si spolu sednout a mezi čtyřma očima si říct co každý od toho druhého chcete...

  • myslím, že si není jistý. nemá třeba ještě jinou? že by se zatím nerozhodl...asi bych se mu přestala na nějakou dobu ozývat, abych věděla, jak moc o mě stojí:-) taky bych možná zkusila s ním přímo nespat,ale chovat se hezky, začne tápat proč a budete si muset promluvit o tom, jak to mezi váma je a bude...

  • Prave preto, ze si do neho zamilovana sa ho musis spytat, ako to s tebou mysli.... takato neistota je najhorsia.... ked s nim budes len "spat" a po par tyzdnoch Ti povie, ze nic z toho, tak budes velmi nestastna.... podla mna radsej vediet hned na com si ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist