jaký dárek příteli k svátku na začatku vztahu?

Otázku položila: zirafka11 17.2.2013 21:09

Ahoj, řeším teď problém, že jsem vůbec netušila, že přítel má v úterý svátek..jsme spolu ani ne měsíc, tak ještě nejsem v obraze...vůbec nevím, co mu mám dát, chtělo by to něco co se lehce sežene..napadla mě akorát voňavka, ale to je risk, že se nebude líbit..nenapadá vás něco, prosím? díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych volila něco neutrálního, dělají se třeba květiny z uzeniny nebo cigerte (pokud je kuřák), pěkný trenýrky s obrázkem a nebo tu voňavku... tak dobrý výběr přeji a ať se trefíš :-)

  • Já jsem svému příteli koupila flašku alkoholu, myslim, že to byla finská vodka. Byla jsem s nim v tu chvíli asi 3 dny :-D to bylo sakra těžký, nevěděla jsem o něm vůbec nic :-D a dopadlo to dobře :-) nebo ho pozvi na véču, kterou sama uvaříš, tim taky nic nezkazíš :-)

  • Já bych svátek tolik neřešila, stačí fakt maličkost. Já mám asi omezené finance, ale mě se voňavka zdá spíš na narozeniny. Já jsem typ co dárky rád vyrábí. :-)

  • A.t.i18.2.2013 9:08

    My jsme s manželem byli spolu krátce, když měl narozeniny. Tehdy jsem mu dala čokoládu (ale netrefila jsem se do jeho chuti), blahopřání a dvd. Krátce před tím jsme se totiž bavili o jednom filmu, který ještě neviděl, tak jsem mu ho vypálila. Pak jsem ho ještě pozvala do cukrárny. A nakonec ještě neplánovaně přišlo naše poprvé.8-.

  • zuzka197318.2.2013 11:12

    Já to měla jednoduché... už tehdy miloval čokoládu a jezdil rally... takže jeho oblíbenou značku čokolády a nejnovější kniu s jeho olíbeným tématem...

    Zkus zjistit jeho zájmy a koníčky a kdyby nic, to sladké rád snad každý chlap - velikou čokoládu, nebo velké balení jeho olíbeného mlsání... u nás uspělo jednou i obří balení medvídků;-)
    V začátku stačí podle mne spíš takový nezávazný dárek, ale aby bylo vidět, že je mířený cíleně - to potěší, když pozná, že je dárek vybrán s ohledem na jeho zájmy nebo mlsný jazýček...;-)

  • Ahoj a co takhle nic hmotného, ale mu uvařit večeři, nebo ho můžeš někam vzít.Já manžela vždycky zvu na večeři do jeho oblíbené resturace Thalie, on mě pak naoplátku taky a nemusím každý rok řešut, co koupit;-)

  • My i po 4 a půl letech vztahu si na svátek dávame jen čokoládu nebo bonboniéru ;)

  • Pozvi ho na večeři někam, máš dárek a ještě pěkný večer. Mě tak přítel pozval na první do restaurace Lavička a od té doby tam chodíme pravidelně a je to naše oblíbené místo s krásnými vzpomínkami :)

  • A co třeba jet někam na výlet? A pokud má rád pivo, tak vyražte na prohlídku pivovaru. My jsme nedávno byli ve Velkých Popovicích, je to kousíček od Prahy, a užili jsme si to oba dva :-)

  • Ahoj. A co takhle nějaký náramek. Mně se třeba moc líbí takové ty pánské náramky. Chirurgická ocel navíc není ani tak drahá, takže jsou i celkem dostupné. Zkus mrknout například sem: https://www.klenotyn.cz/panske-naramky-chirurgicka-ocel/

  • Taky bych se přikláněla k pánskému náramku. Já třeba pro přítele objednávala takový pěkný, černý odtud - https://www.midorini.cz/panske-naramky/ - a byl spokojený. :-) Tohle je ale hrozně individuální, takže spíš záleží na tom, co má rád. Určitě ale nic nepokazíš, když ho pozveš třeba na večeři nebo na bowling :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist