jaký dárek k výročí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #110027 20.6.2013 16:59

Ahoj děvčata,s přítelem za měsíc oslavíme 7 výročí. A já se chci zeptat jestli nemáte nápad na nějaký dárek?Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 7 let, to by chtělo něco výjimečného. Záleží samozřejmě na množství peněz, které chceš obětovat. napadá mě (něco jsme už zrealizovali s partnerem) večeře (voucher do lepší restaurace), vyhlídkový let letadlem nebo horkovzdušným balonem, víkendový wellness nebo romatický pobyt (doporučuju hotel Romantick v Třeboni nebo Čes.Krumlově, nebo wellness hotel v Nových Hradech, nebo Františkovy Lázně a ubytování k tomu na Skalce u Chebu)... Nebo piknik někde na pěkném místě, s sebou samozřejmě jídlo a pití, deku a pěknou knížku...

  • Jojo, úplně souhlasím s tím, že na takové výročí by to chtělo něco vyjímečného? Co třeba nějaký pěkný wellness pobyt? Já za sebe můžu doporučit například https://cristalpalace.cz/ v Mariánských lázních. Tam jsme byli s mužem minulý rok a bylo to tam skvělé. Hned bych se tam ráda vrátila. :)

  • donalabuznice28.6.2019 19:44

    ahoj, já jsem měla s manželem kulaté výročí, a tak jsme si řekli, že si nadělíme něco spolu. Rozhodli jsme se koupit si z https://www.albixon.cz/virivky/ na zahradu vířivku a musím říct, že to byl naprosto skvělý nápad. Už si to totiž bez ní ani nedovedu představit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist