jakou kosmetiku pro mimíska-poradíte??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39448 11.8.2011 13:46

Ahojky,chtěla jsem se zeptat jakou značku kosmetiky pro malého koupit.Jestli opravdu známé značky-Johnson's Baby,Nivea a nebo něco méně známeho.Vím že je těžké říct kup to neb ono,protože každý mimísek je jiný a každému vyhovuje něco jiného,ale přesto poradíte??Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, první co doporučuji, je jí nenakupovat moc. Každému miminku vyhovuje něco jiného. My máme citlivou pokožku a kosmetiku jsem hodně řešila i z důvodu, že tatínek má od narození atopický ekzém. Proto sleduji často hodnocení německé testovací společnosti, která je uznávaná (mívá hodnocení i na kočárcích, autosedačkách, atd..) a budeš se tomu možná divit, ale daleko líp, než ta dražší kosmetika Sebamed, Hipp, atd prošla kosmetika z produkce Rossmana a DM - Babylove. My máme kosmetiku následují: sprchový gel, šampon a krém Excipial na pokožku, rybilku - ideálně míchaná lékarnou a střídáme s Bepanthenem. Tot vše, nic víc ve 3 měsících naše holčička nepotřebuje.

  • Taky myslím, že je kosmetika (celá řada) zbytečná. Potřebuješ líh na pupík, něco na prdelku (Bepanthen nebo Rybilku), něco na tělo (třeba čistý slunečnicový olej z lékárny nebo obyčej. dětský olejíček s azulenem), koupat v čisté vodě a přidat něco na koupání (mýdlo, gel) tak 2x do týdne... Pokud bude miminko zimní, tak zimní krém na obličej.

  • Často slyším dobré názory na Hipp, méně dobré názory jsou na Johnsons. I když si za Hipp připlatíš více peněz, údajně to za to stojí. Malé budu kupovat Hipp :)

  • Ahoj. Johnson's prej nic moc, hodně si chválí weledu nebo levnější bubchen. Asi bych pro začátek koupila něco levnějšího, když to nebude mimi sedět, nebude to taková ztráta.

  • Martasek8911.8.2011 15:01

    Já mám pro malou na koupání od Jonson´s Baby žlutou Koupel pro celé tělo i vlásky, na prdelku mám od Bübchenu, na tělíčko Kokosový olej a to je z kosmetiky vše. Pak jsem využila zatím jen líh na pupík a trochu odvaru z řepíku na obličej, kdy se jí tam objevily potničky, ale řepík jsem kupovala už sobě na jizvu po nástřihu. Takže to je vše a určitě to aspoň pro začátek stačí. Mimi toho víc nepotřebuje. Pak eventuelně něco na zimu na obličej ještě.

  • my jsme Johnsons meli a pokojenost..fialová řada na ,sladké sny, a lepšá usínání..áme 35 roku a kupuju pořád :-D

  • Mám ráda Bübchen, když nemám ten, používám většinou Niveu. Hipp jsme zkoušeli také, malého vysušoval. Ono je opravdu každé mimčo jiné, takže se časem dopracuješ k tomu, co vám bude vyhovovat. Jinak si myslím, že Hipp, Bübchen, Nivea, Johson, jsou zhruba cenově srovnatelné. Alespoň u nás :o)

  • My jsme zase měli velkou spokojenost s Weledou, vyzkoušela jsem si jí už v porodnici, "měsíčková koupel" a stačilo dát pár kapek do kyblíku nebo vaničky a miminko je krásně voňavé a hebounké, už není pak potřeba ho něčím promašťovat. Vydrží opravdu dlouho. Je pravda, že je dost drahá, ale když se kupuje třeba i přes internet, vychází to levněji. Jinak jsme zkoušeli Johnson a ten mi přišel, že nepokazí, ale nic neudělá, jen ovoní vodu a to je vše, také Niveu - tu používáme teď na starší dítě a také spokojenost, ale je to normální sprchový gel, nevysušuje, alespon u nás.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist