jak vám spí děti staré okolo 1 roku v noci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21803 23.11.2011 13:10

maminky, jak vám spí děti? naše malá je sice zlaté dítě, je strašně hodná, ale ty noci jsou otřes... často se budí, nejde ani tak o kojení jako spíše o to, že se chce přitulit- musím ji vzít do rukou a v nich mi usne, v horším případě musím pochodovat po bytě- když ji dám zpátky do postele, tak buďto se vzbudí a začne plakat, dokud ji nevezmu a vše se opakuje, nebo v lepším případě usne a za dvě hodiny se vzdubí zase. jak dlouho to ještě bude trvat? mám strach,že se nevyspím ještě dlouho....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak nám je 9 měsíců a malá se stále budila a v postýlce vůbec nechtěla spát.Spala jen ve velké posteli.
    Doporučuji knížku dětská nespavost. Kniha, která popisuje Estvillovu metodu jak naučit dítě správným spánkovým návykům.Velice nám pomohla a malá se naučila během týdne spinkat ve své postýlce a nyní už dva měsíce úspěšně spí celou noc.

  • kazde ditko to ma zrejme jinak,syn se prestal budit jak jsme mu prestali davat v noci UM-Bebu,cca v roku a ctvrt...do roku jsme ho take uspavali,v kocarku v byte,zivotni chyba,pak se musel naucit usinat sam,to bylo utrpeni jak pro nej tak pro nas a i pro sousedy,trvalo to asi mesic,ale naucil se a cca od roka a pul spi se starsi sestrou v pokojicku.

  • Našemu malýmu bude příští týden rok a už od 2 měsíců umí usínat sám v postýlce bez jakékoliv naší pomoci. Minulý měsíc mě už začalo štvát,že se v noci budí jen protože ví, že tam jsem. Prostě se postavil a začal vyžadovat pozornost. A vydržel to i 4 hodiny v kuse. Takže jsem se naštvala a odstěhovala ho do jiného pokoje. A od té doby máme klid. Spí celou noc - 11 až 12 hodin v kuse. Díky tomu se odbouralo i noční kojení. POkud se v noci probudí, klidně se posadí a protože tam nejsme, zase si lehne a spí dál. Neběžím tam při prvním kňournutí. Zkus tenhle návod, já se tím inspirovala a spíme.
    http://www.azrodina.cz/1698-co-delat-kdyz-se-dite-v-noci-budi-spani-a-probouzeni-deti-starsich-6-mesicu

  • Náš jedenáctiměsíční chlapeček usíná sám v postýlce ve svém pokoji, toto je OK, ale budí se ještě 2x za noc na jídlo a domáhá se mezi tím ještě i čaje. Opravdu se moc nevyspím, pořád běhat do dětského... poradí někdo co s tím?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist