jak to zvládají mužský , když nemůžete otěhotnět?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #105320 4.2.2013 8:21

Ahoj,

jak zvládá váš partner/manžel to, že se vám zatím nedaří otěhotnět?

Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nepřizná to, ale nese to těžce a ještě hůř mu je teď, když ví, že bude muset jít na spermio, má úplně depky z toho, že je to jeho chyba :-( Doufám, že to společně zvládneme

  • můj přítel je taky moc smutný a má depky .. jen tak sedí hladí mi bříško a smutně kouká... protože jsme o mimi přišli v 9vátém týdnu a zatím nám nejde počít nové :( dává si to hrozně za vinu :(

  • petulinkaa134.2.2013 11:38

    No kdyz si vzpomenu na tu dobu,na tech let,tak vim jedno,byl naprosto v klidu,protoze vedel,ze to prijde az bude ten spravny cas,na spermio mi navrhnul jit sam od sebe,protoze vedel,ze to je v pohode a ze u me to je jen otázka času,to jsem tady prvni roky zmatkovala ja a vsechno mozny,ale manzel me prave vzdycky drzel a nakonec doslo na jeho slova,opravdu to prislo az to prijit melo :-)

  • U nás bych řekla, že to zvládá líp než já - tedy on je optimista a pořád se strašně těší a mluví o tom, sní nahlas. Já jsem spíš skeptik a nechci se k tomu vyjadřovat... a různá vyšetření a testy, které dělají jemu, zvládá v pohodě. Je v tomhle realista, ví, že je to třeba a taky ví, co všechno musím podstoupit já, tak proti mě to jeho je brnkačka.
    Hodně štěstí a ať se brzy povede!!!:-)

  • Martasek895.2.2013 9:38

    U nás vždy manžel, když jsem řekla, že jsem to dostala, tak jen řekl něco, že jako Tak zase nic a bylo. Nebrečel, ani se neradoval, prostě to vzal, že nic, tak se budeme snažit dál :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist