jak si vyvolat porod nemáte nějaké typy, rady, zkušenosti :-(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24320 2.9.2011 9:34

Ahojky holky nemáte nějaké rady jak si vyvolat porod??? Ve středu jsem byla na monitoru prý je tam už nějaká činnost dělohy,ale stále né a né k porodu sem tam poslíčci hlavně večír,ale pořád se nic neděje v úterý máme první termín a jelikož u prvního synka jsem měla po 55 hodinách trápení u porodu nakonec ukončen sekcí, když jsem jim tam padla do bezvědomí a malýmu selhávalo srdíčko tak jsem musela už bohužel akutně na sál a teď mi dal Dr na vybranou zda chci císaře nebo spontální porod tak jsem řekla,že to zkusim normálně,ale do průkazky mi raději napsal, že byl nepostupující porod a pokud by to trvalo opět déle a tak musim opět na sál :-(( nemáte nějaké zkušenosti,rady, typy?? Vím,že si děťátka řeknou sami kdy chtějí vykouknout,ale mě už bolí celý spodek,nohy a prsty mám nateklé, ale to vše k tomu konci patří to také vím,ale prostě už bych to chtěla mít za sebou. Doma uklízím,přesazuji kytky, lezu po výškách, chodím po schodech, sexujeme, sem tam teplejší koupel a nic nezabíírááá pomóóóc nechci přenášet jako u prvního díky holky pááá všem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Lusyndo,
    mě teda ani na konci nic netrápilo, jak píšeš, že to k tomu patří..

    a jak vyvolat? No vlastně jsi napsala tak nějak všechno čím se to trošku dá přiblížit, ale porod stejně přijde, až placenta spustí hormony..
    Nejvíc tomu brání strach a obavy a to že na to člověk pořád myslí..

    A teď ten porod může vypadat úplně jinak, neměli by tě cejchovat tím, že ten první byl nepostupující.. tentokrát to může proběhnout hladce a rychle :-)

    Tak držím pěsti, a´t to přijde brzy! :-)

  • Martasek892.9.2011 10:17

    Přesně tak, mimi si řekne samo, jakmile bude čas. Mamka, když čekala mojí ségru - před 25 lety, tak dokonce před porodem prala snad prádlo ve vaně, nebo tak něco, že se ohýbala a stejně nic. Každá jsme jiná a na každou funguje něco jiného, já už taky nevěděla pomalu co dělat, chtěla jsem, aby už to přišlo, protože byl termín a nic a bum, den po termínu se malá rozhodla jít ven :) Od začátku kontrakcí do porodu uběhlo cca 11 hodin.

  • Ahoj,tak jestli nemas zakazany sex a mas na neho naladu tak ten taky muze zabrat a porod vyvolat,ale jestlize te vsecko boli i spodek asi nnee co,zkus delsi prochazku ta uz ne jednou zabrala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist