jak se k němu mám teď chovat?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79494 11.7.2013 19:24

nedávno jsme jeli z kroužkem na vystoupení.Seděli jsme v zadní části autobusu a můj idol seděl na té pětce úplně vzadu a těsně před ním seděla jedna holka která se celou cestu snažila každého ztrapnit došlo na mou kámošku a jak tu holku znám čekala jsem že dojde i na mě a došlo.Den před vystoupením už to z mým idolem vypadalo docela nadějně když jsem prohodila nějakou hlášku smál se.Pak jsme jeli na vystoupení a jelikož jsme jeli do Považské Bystrice měli jsme mýt pas jeden kluk můj pas poslal dozadu aby se všichni pokochali ta holka na to :"Má vytřeštěné oči jako kdyby něco ukradla" pak to došlo k mému idolovi.Ten se na to díval asi 5 sekund pak to dal ostatním v té pětce a pak se na to zase podíval tentokrát asi 10 sekund a usmíval se pak mi to zase poslali je to nějaké znamení?Teď se do toho vmísila ta holka. Jelikož jsem jí už několikrát řekla co si o ní myslím.Nečekaně si na mě vymyslela něco extra mému idolovi řekla že mám v mobilu fotku na které je na jedné půlce on a na druhé jeho kámoš který tam chodí taky ale ten den tam nebyl a mezi tím byly srdíčka (to byl teda dobrý kec)a že o tom nemá říkat ani mě ani tomu kámošovy já jsem to neslyšela ale kámoška mi to řekla a pak sem slyšela jak ta holka říká:"uděláme si z ní srandu jo?" Najednou zařve moje příjmení pa chvíli se o točím a protivně odpovím:"co chceš?" ona na mě:"budeme si povídat o klucích?" já jí odseknu:"s tebou né díky" pak tam začne valit:"máš kluka? Líbí se ti tu někdo? jo že (řekla iniciály jeho jména)..."je tam jediný s těmito iniciály..na to jsem se vůbec neozývala a pak vystartovala kámošky sestra:"Adélo ale to už trochu přeháníš ne?Trochu se uklidni"potom se ho ta holka ptala jestli má holku řekl že jo ale nechtěl jí říct jméno ani příjmení pak řekl,že se jmenuje Katka a jeho rodiče neví že má holku ani jeho bratr ale její rodiče ví ze má kluka..ta holka(Adéla)z něj celou cestu na zpět dolovala příjmení té holky...nikdo mu nevěří že má holku ale já nevím nejradši by jsem si to nějak zjistila ale nevím jak :(.....od té doby co mu to ta holka nakecala se ke mě chová jinak prosím co mám dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na pomlouvání sem zvyklá a vim že to občas škodí, ale pokud by o tebe tvůj idol opravdu stál nikdy by se tě kvůli tý trpce nevzdal. :-) Pokud si ještě nezjistila jestli má opravdu holku nebo lhal a sama nemáš odvahu se ho zeptat nebo nechceš aby mu jeho kamarádi vyslepičily že ses jich ptala, popros třeba kámošku, které můžeš důvěřovat :-) Jestli si odvážná a fakt o něj stojíš, zkus za ním zajít až nebude obklopenej moc lidma a pokus se mu vysvětlit, že žádnou takovou fotku v mobilu nemáš a můžeš taky z legrace prohodit otázku jestli by mu to hodně vadilo kdybys jí tam měla. ;-)

  • Kašli na ní ona ti vlastně prokázala malou službičku. Pokuď o tebe projeví idol zájem, máš vyhráno, pokuď ne nejspíš o tebe nestojí. A nebo bude vyčkávat jestli se projevíš. Každopádně si osobně myslím že ta holka ja zamindrákovaná s potřebou na sebe upozornit.

  • aspoň s ním máš teď dobré téma k hovoru, můžete odrbávat tu kravku;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist