jak se daří prvňáčkům

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55035 8.9.2012 8:09

Holky, mamči prvňáčků, prosím nastoupily vaše děti hned úspěšně? Náš malý včera přinesl v žákovském notýsku jako hodnocení z matematiky dvě razítka místo nejlepších tří, tak jsem z toho smutná... 8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sice děti zatím nemám, ale myslím, že s toho být smutná nemusíš, proč taky? dvě razítra jsou taky dobré ne? pak jak bude dostávat normální známky, tak bude dostávat za to, že dostane třeba horší známku jak jedničku či dvojku? to je nesmyslný...teprve nastoupil, musí se rozkoukat a sžít s něčím novým, třeba ho to chytne a vyroste ti z něj vysokoškolák! :)

  • Proboha proč jsi smutná.:-o Třeba mu ho jen učitelka zapomněla dát.
    Mám sice doma už třeťáka, ale co já bych dala v první třídě za úspěšný začátek. A dvě razítka místo tří za velký úspěch považuji. Syn mi v první třídě chodil dom s brekem, že už tam nepůjde. Takže já momentálně považuji za úspěch, že přijde ze školy a řekne mi: "Dnes to bylo super." A to mi také tento týden přinesl v sešitu napsáno: Strašná úprava a písmo.:-D
    Navíc si uvědom, že si najednou celý den nehraje, ale musí sedět a poslouchat. Do Vánoc bude umět celou abecedu i písmem a bude číst. Tedy alespoň tak to bylo v naší první třídě.

  • JanaRad8.9.2012 10:22

    Náš mladej přinesl dvě óbr jedničky s hvězdičkou, takže jsem šťastná jako blecha. Jen u jednoho DÚ má ke sluníčku (jako že dobře uděláno) ještě napsané, že se to nemá dělat fixem. Ale to jsem dopředu nevěděla.
    A ty nebuď smutná!!! Hlavní je, že děti škola baví, že ji neberou jako nějaké zlo, to přijde až v dalších ročnících :-D Vlastní zkušenost - holky to tak nějak berou....

  • Já mám ladší ségru.Tenhle rok šla do 2.Je to normální.1. týden nic moc ale druhý už to bylo lepší.A tak to šlo dál.A teď je nejlepší za třídy. ;-) Nebuď SMUTNÁ.uRČITĚ ZA PÁR TÝDNŮ BUDE NEJLEPŠÍ ZE TŘÍDY

  • brala bych za úspěch, že do školy chce chodit a baví ho to tam a nechodí tam s brekem. Pro ty malé děti je to něco úplně nového a taky se s tím musí nějak poprat. Nedělal bych z toho vědu, oni ne všechny děti z té třídy budou úplně nejlepší ve všem. To už tak v životě chodí.

  • souhlasím s holkama, 2 razítka jsou krásný úspěch. raduj se z toho, že je vůbec dostal. jsou děti, které je ani nedostanou. hlavně nestresuj malého tím, že donesl jen 2 místo 3. mohlo by to mít negativní vliv na další chut chodit do školy, a to by byla škoda.
    dcera ještě v 5.třídě měla v sešitě poznámky typu: úprava!!!! piš lépe!! a podobně. v 6.třídě najednou obrat a jsou tam "Pěkný sešit" a paní učitelka její sešity z Přírodopisu i zeměpisu dává za vzor. Tohle je pak radost, když sama od sebe zlepšila úpravu, protože dřív bych si mohla pusu umluvit a vliv to nemělo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist