jak řešíte samotu,když partner kvůli práci není skoro vůbec doma?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43788 29.6.2013 19:48

ahoj holky.má některá z vás manžela-přítele,kamioňáka,který není věčně doma?jak řešíte samotu?na mě je to už dlouhá doba(10 let),a prostě to poslední dobou nedávám a přemýšlím o nejhorším.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj manžel taky není často doma, dělá u filmu... celý tento týden je pryč a za týden mi odjede na 3 týdny do zahraničí...je to těžké, ale na druhou stranu, když je doma a práce není, tak je to snad ještě horší.
    Já si prostě na období, když je pryč naplánuji návštěvy, které jsem dlouho odkládala a ono vždycky uteče...samozřejmě si téměř každý den voláme /Skypujeme...
    Nevím teda jak moc často není doma ten tvůj, ale určitě se dá všechno zvládnout...ber to tak, že máš aspoň čas sama pro sebe :-)

  • ahojky,já mám manžela ,,kamionáka,, jezdí cca8let,taky bych byla radši,kdyby býval doma,ale na druhou stranu,ta práce ho hodně baví,a sme rádi,že i nějaká práce je,tak sem si i zvykla,i když nám chybí...

  • Abych se přiznala, něco podobného jsem taky tak měla, a vadilo mi to dost, myslela jsem, že si zvyknu že je pořád na cestách, ale nezvykla.. Pak u kamionu skončil-rozhodl se sám, ne kvůli mě a šel do práce, kde dělá 6dní v týdnu, od brzkého rána do pozdní noci, chodíval se sem jen vyspat a byl to ieden z důvodů, proč jsme se rozešli.. Někomu taková práce nevadí, že se jen míjí nebo nevídá vůbec, ale pro ženy jako třeba já, to je těžší a hůř to snáší, to už je v povaze.. Pokud ti to vadí, bude ti to vadit už pořád, těžko si zvykat.. A taky mám malou dceru, 10měsíců..

  • Barborakalova3.6.2021 7:52

    S manželem jsem 15 let. Z toho 12 let jezdil pravidelně jako řidič kamionu na 3 týdny pryč, a potom byl 14 dnů doma. Bylo to hrozné, ty 3 týdny vždy strašně nekonečné. Před 3 lety změnil práci a začal jezdit u https://vchd.cz/kariera/ce-z-kladna-pravidelny-navrat-domu/ , kdy je obden doma a má i volné víkendy. konečně jsme jako rodina spolu a dost si polepšil i finančně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist