jak poznám vyvrcholení, orgasmus ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68625 4.11.2012 9:33

Ahojík holky,
chtěla jsem se poradit, docela mě to trápí, a myslím že i přítele. Milování s ním, je tak úžasný, strašně si to užívám, ale i po roce kdy jsme spolu, protstě nevím kdy a jestli vubec mám orgasmus. Vzdechy mi vyklouznou z ust snad furt, takovej ten krásnej pocit.. Ale jak poznám takový to vyvrcholení, orgasmus?
Docela se stydím za tuto otázku, ale já to prostě nepoznám :-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Orgasmus poznáš.Zkoušeli jste dráždění klitorisu?Mužeš to zkusit i sama a poznáš co ti dělá dobře a pak k tomu ved partnera.Orgasmus drážděním klirorisu je lépe dosažitelný,než třeba vaginální.

  • Doporučila bych ti udělat si večer sama pro sebe. ;) Pusť si nějaký film třeba s erotickými scénami (Deník nymfomanky, Zabij mě něžně apod.), který by tě příjemně naladil. Kup si lubrikační gel, s ním je to mnohem lepší, než se dráždit na sucho, a hlaď si klitoris. Vyzkoušej různé pohyby (rovně nahoru a dolu, dolu a nahoru, krouživé pohyby, jemné ťukání, silnější dotek), určitě poznáš, co ti bude příjemné. ;) A věř mi, že pokud budeš uvolněná, přijde to, ani nebudeš vědět jak. ;) Já jsem takhle zažila svůj první orgasmus a od té doby je to pohodička a když chci, mám ho. :)
    A určitě poznáš, až to přijde - mě osobně začne brnět celé tělo, jako by se celá napnu a vyvrcholí to úžasným blaženým pocitem a pocitem tepla rozlévajícího se do celého těla. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist