jak poznám orgasmus?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #83043 23.1.2013 19:17

Zdravím děvčata,
Prosim Vás, ne že bych sex začala teprve mít, ale dlouho už mě něco trápí. A zrovna včera jsme se milovali s partnerem, a on že by byl rád kdybych se udělala, a neví jak toho dosáhnout, abych měla orgasmus. Ani jsem nevěděla co říct, milování s ním je užasný, ale nevím, třeba jsem ten orgasmus měla, ale nevím jak to poznám.Prosim o radu? při milování s ním se krásně chvěji, je to užasný..Ale jak poznám ten orgasmus?
Moc prosim prosim, pomoooc :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka23.1.2013 20:03

    Až to bude orgasmus,tak ho poznáš,věř mi.

  • ahoj,ja pri orgasmu citim takove jakoby pumpovani v pochve-nevim jak to mam popsat.ja jsem s manzelem uz skoro 8 let a uz jsme tzv.sehrany.chce to cas

  • Orgasmus při milování je stejnej, jako když si to uděláš sama. Nebo si to sama neděláš? Jinak s dosahováním orgasmu při sexu mám taky problém, ale párkrát už se mi to podařilo (většinou v polospánku) a rozhodně je to pocit, kterýho si nejde nevšimnout :-)

  • Já bych orgasmus popsala tak, že je to krásný pocit, doprovází to stahovaní svalů, takové pulzující, jako bys chtěla zadržet moč, ale prostě to neděláš ty, ale to samo. A většinou mi je po tom ten sex nepříjemný, jakože musíme třeba 5-10minut počkat a pak můžeme spolu.
    Pokud dokážeš orgasmu dosáhnout sama, tak na to naveď partnera, řekni mu, co se Ti líbí apod. Já nejčastěji dosahuju orgasmu v misionářské poloze, přítel do mě zajíždí jakoby zvrchu, takže přejíždí klitoris.
    A pokud si ho ani sama přivodit neumíš, tak začni s tím, že nejprve sama přijdeš na to, jak ho udělat a pak navedeš partnera.

  • prvni rade bych ti poradila aby sis sama pohrala se svym telem,a zjistila co ti je prijemne a jak,hraj si tam dole a skoumej kde ti to je prijemne,drazdi si plostevacek tak dlouho dokud se nebudes svijet,kroutit,a zacnes rychleji dejchat az vykriknes blahem,uspokojeni,a pak nastava uvolneni

  • Já si také nejsem jistá, ale orgasmus bych asi popsala takto-nejprve je člověk vzrušený a to je pocit ne nepodobný, jako by se mu chtělo čůrat, je také možné, že pokud se mu zrovna čůrat chce, čůrání se jakoby zastaví a pocit se znásobí..takže možná proto je mnohdy lepší milování po ránu, kdy člověk není vyprázdněný, jsem v tom případě určitě citlivější a dole vnímavější. Orgasmus je pak něco, jako kdyby se člověk vyčůral (ale samozejmě se nevyčůrá), je to takové uvolnění-prostě dosáhneš vrcholu vzrušení, může se Ti ten pocit rozlít po celém těle a pak se uvolníš. Já pumpování v pochvě cítím až po orgasmu, při vzrušení, ani při jsem si toho nevšimla, ale orgasmus zažívám jen přes poštěváček..Ptala jsem se manžela, jak to prožívají chlapi, jaký je to pro ně pocit a popsal mi to dost podobně

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist