jak najít kluka a partu ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77766 15.10.2012 16:13

Dobrý den, jmenuji se Simona je mi 18 let a mám takový menší problém. Ještě jsem vůbec za celý život s žádným klukem nechodila a ani neměla žádnou známost... Nevím proč ale nějak jsem se o to nezajímala a nějak neřešila ale teď si uvědomuji že by asi bylo na čase někoho najít a zažít můj první vztah s klukem pač ostatní holky už zažili lecos.. Jenže problémem je že nejvíc času trávím doma s učením místo toho abych třeba zašla s holkami ze současné třídy někam na zábavu jenže jsem to neudělala a tak jsem přišla možná o budoucí kámošky pač nejsem moc komunikativní a kromě pozdravu a pár vět se ve třídě moc neprojevuji alespoň né ve třídě ale s mými 2 jedinými kamarádkami mluvím o něco víc... A zrovna teď mi došlo že místo toho abych si užívala mládí a života sedím doma nikam nechodím a nezažívám žádné zážitky o kterých se pak můžu bavit a to je asi důvod proč jsem pak uzavřena a zamlklá před ostatními.... pač nejsem zvyklá pařit ale chtěla bych to nějak změnit a poznat nějakého fajn kluka co si myslíte je normální že jsem ještě neměla žádnýho kluka a jak najít toho pravého ? kam mám chodit co dělat aby věděl že o něj mám zájem nebo jak poznat že on o mě stojí ? a jak najít nějakou partu se kterou bych mohla chodit na pařby ? chci žít a ne do konce života sedět sama doma a čučet na telku nebo u počítače.. dálší rok budu chodit na výšku myslíte že by se tam dala sehnat nějaká parta ??? děkuji za odpovědi jsem z toho zoufala jen nechi být sama nevyhíbám se kolektivu byla jsem např. na praxi byli tam holky se kterými jsem kecala dokonce kouřila i vodárnu a prostě se bavila bylo to upe jinčí než když jsem byla doma a bylo to lepší tak jak najít partu abych byla štastná ?? díky mějte se Simona

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tady ti nikdo neporadí, kde najít vhodnou partu lidí. Musíš sama hledat a prostě střídat pár lidí okolo sebe. Jakmile ukážeš, že chceš užívat života, tak si tě lidé oblíbějí, než aby jsi byla doma a byla černá ovečka... Jsi v tom věku, kdy už máš třeba alkohol legální, čili už to není tak hezkej adrenalin, ale ještě není pozdě na to, zažít spoustu dobrodružství. Zkus se poohlídnout v okolí bydliště, kam kdo chodí a o víkendu se jdi třeba s těma kamarádkama někam bavit, posedět atd. Neexistuje ani pravidlo, podle kterého poznáš tu pravou známost. Mnoho žen ji nepozná nikdy, ikdyž si myslí, že už ho poznaly. V životě musíš políbit mnoho žab, aby jsi našla zakletého prince :) Škola je důležitá, ale vzpomínky důležitější ;-) Mě je 23let a nelituju jediného dne mé bohaté minulosti, protože teď čekám mimčo a jsem šťastně zamilovaná. Svoje jsem si užila a ráda na to vzpomínám, ikdyž jsem kvůli tomu měla spoustu problémů. Teď mám na co vzpomínat a to je to, co mi nikdo neodpáře. Na vejšce jsem nebyla, takže nevím jak to chodí, ale tam taky určitě poznáš spoustu lidí a můžeš se tam ukázat v jiném světle, než tě znají ostatní, protože tě tam nikdo znát nebude :)

  • osobně bych nehledala za každou cenu něco, co je přes Tvou přirozenost. Já vím, zažila jsem, je těžké být v tomto období sama, na druhou stranu, když není nikdo, s kým bych si měla co říci.... A věř, že na světě existují lidé nebo alespoň jeden člověk, s kterým si budeš mít co říci nebo spolu budete mlčet a tím si řeknete vše (a který Tě ocení právě takovou, jaká jsi). Také každý máme jinou představu, jak si třeba užívat život.

    Má zkušenost je také taková, že po střední škole to spolu už lidi dál netáhnou, snad proto, že se každý rozprchne někam jinam nebo na střední byli z různých koutů ČR a vztahy se prakticky ukončí.
    Samozřejmost je občas vyjít z domova, ale tam, kde Ti je prostředí blízké-Tvůj zájem, Tvůj koníček (a nemusí se shodovat se zájmem většiny). Pamatuji si, jak mi mamka s babičkou říkali ba mě skoro nutili na disco, ale hlasitá hudba, spousta lidí, to není nic pro mne a přiznám se, že ani kluka bych tam nechtěla potkat. Já si třeba partnera pro život našla v mém zaměstnání, doslova si mě našel zalezlou v tom koutku, v době, kdy jsem se domnívala, že zůstanu jako stará pana na ocet. Vysoká škola myslím ale nabídne také dobré příležitosti, přeci jen tam se sejdou lidé, s kterými budeš mít společného zase o něco více.
    PS. já naštěstí nemusela políbit spoustu žab, stačila jedna:-) Každopádně jsem ještě nenalezla skupinu lidí, s kterou bych si měla co říci, která by mi sedla na tělo a hlavně na duši, prostě pro většinu budu vždy divná...ale stačí mi, že jsem našla toho jednoho, kdo mě podporuje a kdo mě chápe. Máme spolu 3 děti, plánujeme čtvrté (jak vidíš i tímto postojem k mateřství se neshodnem s většinou, ač nepatříme k menšině, svým postojem k životu ano). Nemohu také napsat, že já bych si život neužívala, ale ráda si ho užívám i imaginárně, třeba prostřednictvím knih a pak také tím, jak žiju, si ho užívám také-pravda, někdo by si tímto způsobem život neužil, ale já nejsem někdo, já jsem já)
    Přeji, aby ses také našla k sobě našla ty pravé lidi a hlavně tu svou druhou půlku, která Ti chybí.

  • Mně přijde, že to všechno moc řešíš. :) Měla bys být ve svém věku víc spontánní (teď neříkám nezodpovědná!) a začít si konečně užívat. A nemusíš dělat hned nějaký velký "bordel." :D Mně je skoro 19, mám už delší dobu vztah s někým, koho nade všechno miluju, chodím do školy, mám před maturitou, jsem do toho poměrně vážně nemocná, ale nic z toho mi nebrání, abych to o víkendech někde rozjela. :D Zkus se poptat ve škole, co se bude dít o víkendu, kdyžtak prohoď, jestli se můžeš přidat. Zezačátku to bude těžší, ale až se otrkáš, tak uvidíš, že tě to chytne a budeš se náááramně bavit. :) No a kluky bych už neviděla jako takový problém, kdo by neměl zájem o společenskou a zábavnou kočku. :) Věř mi, je to jednoduchý. :)

  • Souhlasím s tacentou a taky bych ještě chtěla dodat...já na vejšce byla...resp. na dvou...a jak říká, nikdo tě tam znát nebude a jak tam začneš, tak tam budeš pokračovat :) zkus to brát jako nový začátek a začni se tam bavit a užívat si života :) ale nelam to přes koleno, protože většinou když člověk něco moc chce, tak to nevyjde a pak je z toho nešťastný a to ty být nechceš :) takže hlavu vzhůru a šup někam na kafé s holkama a naplánovat nějaký večírek :)

  • Já jsem podobný typ jako ty. S tím rozdílem, že přítele mám, ale z xchatu ;) takže mě napadá, proč to nezkusit někde na chatu.
    A ohledně té vysoké, pokud budeš na koleji, tak bych řekla, že partu vytvoříš s holkama odtama ;) my my jsme na pokoji 3 a krásně jsme si sedly ;) ale pokud budeš dojíždět, tak moc nevěřím, že nějakou partu najdeš. Tam už bude dělat problém rozdílné bydliště a bude těžké najít společný čas. Nebo aspoň já to takto vnímám.
    A pokud chceš už teď, tak bych se začala více bavit s kamarádkama ze třídy ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist