jak na to

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52615 28.12.2011 9:25

Zdravím, holky mohla bych Vás poprosit o radu? je to takový trapný téma. Nemusím moc orální sex, tedy ho nerada provádím, ale chtěla bych příteli udělat taky radost O:-) ,jestli mě chápete. řeknu to tedy narovinu: když už ho mám vykouřit, tak až ztuhne,až se mu postaví? O:-) strašně moc se omlouvám, ale ani ke kamarádce se mi s tímto dotazem nechce

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když můj přítel ví, že se na to chystám, je v pozoru hned:)) A myslím, že to tak má hodně mužů, ale občas se stane, když je unavený, že to tak rychle nejde, tak si pomůžu rukou a jazykem, až když stojí:)) tak na to jdu pusou. A dělám to vždy až do konce, přítel to má rád, mě sperma nevadí, takže to spolku a drahý je mi týden vděčný:)))

  • pokud "vykouřit" tak je většinou myšleno ne jen až se mu postaví, ale úplně do konce včetně ejakulace ;-) postaví se mu za chviličku, tomu věř, obvzlášt pokud jsi mu ho ještě neprováděla a on to má rád.

  • Můj přítel miluje, když si ho vezmu do pusy už ve chvíli, kdy není vůbec vzrušenej, takže jak si s ním v puse hraju, n pomalu roste a to se mu prej strašně moc líbí ;o) a když je maličkej, je to příjemnější i pro tebe, tolik z toho nebolí pusa :D a pak ještě jeden typ ;o) chvíli si s ním hrej pusou a chvíli rukama, střídej to ;o) nebude tě bolet pusa a chlapovi se to dost líbí, teda aspoň tomu mýmu :D můj přítel má rád, když si nasliním ruce a přejíždím mu po žaludu, jako bych prosila :D ;o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist