jak na první anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73920 20.12.2012 20:53

Ahojte. Určitě už s tím máte některá zkušenost..Můj přítel by moc rád měl semnou Analní sex..já se tomu nijak nebráním, ale bojím se, že to bude poprvé bolet..Znáte nějaký způsob aby to nebolelo..Nebo jak se před tím uvolnit..:)
A ještě jeden dotaz, chce po mě, aby až se udělá, spolkla spermie, ale to sem se svým ex také nedělala..Jak se mám zachovat?? Mám jen otevřít pusu a nechat to tam nastříkat nebo jak??
Děkuju za radu..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eva11120.12.2012 21:38

    Hodně dlouhou předehru a dostatek lubr.gelu a ohledně toho polikání by na popprvé mohlo stačit to dělat jen na oko abys věděla jaké to je;-)

  • Ze svý vlastní zkušenosti anál fakt moc nemusim, neni mi to nějak příjemný, ale tím tě od toho nechci odradit, některý holky si to užívaj :-) A co se chlapů týče, tak to má rád asi každej druhej, můj přítel o to škemrá docela často, ale málokdy povolim :-D Jinak jak píše eva111 chce to hlavně hodně lubrikačního gelu a uvolnit se, když se neuvolníš budeš mít stažený svaly a půjde to hůř.

  • Jeste bych doplnila, ze krome dostatku lubrikantu a poradnyho uvolneni treba pri mazleni to chce i postupovat hodne opatrne a pomalu, zvlast kdyz to budete zkouset poprve. Mne treba hodne pomohly clanky na sexus.cz, maji to tam pekne popsany :-)

  • Tak já anál zkoušela s bývalým asi dvakrát, ale bolelo mě to, tak jsme přestali... Asi to jde udělat i tak, aby to nebolelo, ale musí se postupně a pomalu a na to já moc nejsem :D S mým současným přítelem jsem ho nikdy nedělala a on ho po mně ani nechce, říkal, že ho to neláká, ale uvidíme, třeba jednou začne... :)
    A co se týče polykání, tak já polykám často, skoro pořád, po sexu, protože se nám to líbí a při orálním sexu mi spíš přijde divné, když ho holka na poslední chvíli vyžene z pusy :D :) Ale je to každého věc :)

  • Hlavní je být dostatečně vzrušená,uvolněná.Já třeba nikdy ani nepotřebovala lubr.,pro jistotu ale ano.Když jsem byla hodně vydrážděná-šlo to samo. Atˇtě partner dráždí kolem konečníku a v něm ještě před zavedením.Správnou technikou se konečník uvolní a jakoby sám rozevře.;-)

  • zirafka114.1.2013 19:00

    co se análního sexu týče, rozhodně ho zkoušej jen s partnerem, kterému naprosto důvěřuješ...začněte jako obvykle, postupně ať tě partner zkouší dráždit prstem...a až se rozhodnete přímo k tomu, hlavně mazat mazat a mazat, jinak to příjemné nebude :-) ale musím říct, že já si ho ohromně užívám, nejvíce když se u toho ještě dráždím sama ;-)
    a co se polykání týká..nemusíš se nijak speciálně "nastavovat", když partnera orálně uspokojuješ, stačí se v momentě výstřiku přestat pohybovat a nechat si ejakulát nastříkat do pusy...a kdyby ti to nechutnalo, vyplivnout to můžeš vždycky ;-) hodně štěstí při zkoušení

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist