jak na partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39579 15.4.2011 12:49

Holky mam k vám takovou zvláštní otázku. S přítelem oba chceme miminko. On má na sex vždycky chuť v tu nepravou dobu a když přijdou moje plodné dny, tak na to jako na potvoru chuť nemá. Chci podotknout, že on neví, kdy jsou moje plodné dny, ale tohle je prostě pravidlo. Přemýšlím, jak mu naznačit, že by jsme se mohli dnes milovat.....nechci, aby to bylo vyloženě za tim účelem....víte jak to myslim. Hezký prádlo nefunguje......prostě a jednoduše, asi mám výjímečného partnera, ale co děláte, když vy na to chuť máte a váš partner ne....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud je na sex chuť hodně velká, tak si partnera všema možnýma způsobama nažhavím a pak začne mít chuť i on. Pokud se ale nenechá ani nažhavit, tak to ti asi neporadím.

  • dzusinka15.4.2011 13:19

    No, záleží na tom, jakou má tvou partner rád část těla. Jsou horňáci, dolňáci apod. Můj přítel je na zadečky, takže když ho chci jen tak mimochodem nažhavit, tak si před něj stoupnu zády, rozepnu si kalhoty, prohnu se v bedrech a pomalinku si je přetáhnu přes zadek a postupně s tím, jak je stahuju, se i předkláním a párkrát se zavrtím v bocích.

  • Jak píšou holky musíš ho nažhavit,u nás platí nenápadné hlazení,pusinkování pořád níž a níž :-) no stačí pak rozdělat a jde to samo.A jednou jsem praktikovala u znásilnění :-))) fakt se mu nechtělo ale pak to začal brát jako hru a nechal se :-)))

  • Kdysi jsem četla, že žena během plodných dnů vylučuje "zvláštní vůni", která by měla v muži vzbuzovat větší chuť na milování. Ta příroda to totiž nebude mít úplně blbě zařízené nejen u zvířat - jiných savců. Psali tam ale i to, že to může u některých párů vzbuzovat i opačnou reakci, a i když vylučovaná vůně není pro běžného člověka rozpoznatelná a čichatelná, může způsobit i nechuť.
    Já doporučuji nemít chuť až do plodných dnů a nechat ho trochu vycukat, aby si počkal. Pak na tebe určitě skočí rád :)

  • Prostě na něj skoč a je to :-D Víš kolik chlapů si o tom sní ?! Pochybuju , že by odolal :-)

  • to se mi ještě nestalo :D muj má chuť pořád :DD Přeji hodně štěstí ;)

  • tak u nás má můj přítel největší chuť na milování, když to zrovna dostanu :-D ale pokud je přítel utahaný z práce, tak nejlíp zabírají pusinky, hlazení....ale asi nejvíc ho nažhaví orální sex....a s tím předkloněním, na tom taky něco bude ;-) jen teda u nás musím plodné dny zatím přehlížet ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist