jak jste se poznali z vasim pritelem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 23.4.2012 19:57

Ahoj holky jsem takova zvedava,chtela jsem se zeptat jak jste se poznali z vasim pritelem?! A jake byli prvni pocity :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1323.4.2012 20:03

    v praci,jezdil pro nas kamionem :-) 9 mesicu jsme byli suprovy kamaradi,byla jsem v ty dobe s jinym ridicem tam,ale ten me nechal a my se dali dohromady pri ceste do Prahy kdy jel noční,tam jsme jeli jako kamaradi a zpet jako pár ackoliv by jsme to ani jeden z nas nerekl :-) a je to krasny dodnes,už 6tym rokem :-) z toho 4rokem manželé :-) to je zkracena verze.

  • Ahoj, my se seznámili na internetu, asi třetí den jsme se viděli, za další tři dny proběhla večeře, dva dny na to další schůzka a už jsme spolu zůstali. Je to už 4 roky a čekáme první mimčo. Je to taky zkrácená verze :-)

  • Verousek8923.4.2012 20:14

    My se seznámili na internetu, já chodívala na chat jen tak povídat s lidmi a jednoho dne večer jsem oslovila jednoho kluka, dlouho jsme si psali, pak na sebe vyměnili icq kontakt, pak jsme si psali každý den, hodně jsme si rozuměli, vyměnili telefonní čísla a za necelé 3 měsíce mě poprvé navštívil. To jsme se do sebe zakoukali a od té doby jsme spolu, za pár měsíců už to bude 5 let a super nám to klape :) Bydlet jsme spolu začali po asi 9 měsících chození.

  • Nás dala dohromady moje ségra se švárou. Švára s mým nýnějším partnerem kamarádí určitě víc jak 10let. Oba sme byli singl, tak ho jednou takhle vytáhly na zábavu, o který věděly, že tam na tuty budu. On věděl, za jakým účelem ho tam vlečou, daly mu i mojí fotku, já to nevěděla. Ale nechtěli sme se hned. Vyměnili sme si jen telefony a asi po dvou týdnech došlo k první schůzce a dobrej měsíc sme se scházeli tajně. Ale takovou tu eufórii zamilovanosti cítím až teď po dvou letech, kdy čekáme naše první mimi. :-)

  • Martasek8923.4.2012 20:58

    Na chatu, náhodou :) Sešli jsme se po 5 a půl měsících, dali se hned dohromady, začali pracovat na mimču, po necelém půlroce chození jsme se vzali a zjistili, že čekáme mimi :) Za měsíc slavíme 2 roky, co jsme spolu a za 2 měsíce má dcerka rok :)

  • v práci, bylo mi necelých 22....byl první po hoooooodně dlouhé době, který mě neurážel, dokázal mi říct i něco pěkného, tak nějak jsme si sedli, začaly společné večeře (velmi ekonomicky výhodné), společné večery u filmu, pak nějaké návštěvy kin, divadel, nějaký ten ples, atd...známe se skoro 4 roky, mimčo na cestě ani svatba v plánu zatím není...toť moje veeeeeeeeeelmi zkrácená verze :-)

  • faith.verus23.4.2012 21:15

    my se seznámili na internetu. A musím říct, že i přesto, že jsme si psali asi týden, tak už to mezi námi jiskřilo, ale sešli jsme se až po měsíci. Neměnila bych. :-)

  • mám docela vtipnou příhodu...jednou jsme se potkali na diskotéce u nás (on mě už párkrát prej viděl) a bavili jsme se...no pak byla další diskotéka a on tam byl znovu a já mám ve zvyku ze srandy šťouchat do žeber, znovu jsem se s ním pak začla bavit a zjistila jsem, že si mě vůbec z minula nepamatoval, protože byl vážně moc opilej...chvíli trvalo než jsem se rozhoupala a on si mě opravdu získal (už jsem byla dost zklamaná), ale teď jsem šťastná :)

  • Ja jsem pritele poznala na Seznamce :-) rok jsme byli kamaradi a ted uz spolu budeme 4.roky a snazime se o miminko :)

  • Já přes společné známé, byla jsem po ošklivém rozchodu a chtěla si jen užívat, on se po třech letech vracel z Anglie, kde pracoval a vadilo mu, že se vrací do bytu k rodičum ani holku tu nemá, tak jsme si psali asi dva měsíce, co byl v UK jen přes smsky, aniž jsme se viděli, pak jsme se viděli jednou, hrozně mě vyděsil, byl uplně jiný, než kluci, na které jsem byla zvyklá. On to vzal hned hrozně vazne, jak se po tech dvou měsicich vratil, tak hned se mnou chtel byt, říkat mi, že mě miluje a vzbec byl takový hodně intenzivní. Hodne mi imponoval, ale vážně jsem to začala brát až po třech měsících chození, do té doby jsem mu pořád nevěřila, že se do mě mohl tak rychle zamilovat:) Jsme spolu už skoro 4 roky, po pul roce jsme se sestěhovali, čekáme miminko a já ho miluju každý den víc a víc a vypadá to, že je to vzájemné:))

  • JanaRad24.4.2012 8:28

    1 přes sestřenku, byl to kamarád jejího muže
    2 přes inzerát v novinách - on si podal úplně prvně a já odpověděla, první setkání bylo skvělé, byl dokonalý!!! Jsme spolu už 12 let z toho 11,5 manželé

  • Ahoj tak já jsem se se svým přítelem seznámila bohužel přes sestru.Když spolu chodily jednoho dne ho k nám přivedla.Já v té době měla svého kluka tak jsem si jen řekla,jo sestřin kluk...Ze začátku jsem to nijak neřešila,ale moje milovaná sestřička mě pak přebírala mojeho kluka a tomu svému strašně ubližovala...On za ní pořád chodil,ale ona se nechala jen zapírat...Začali jsme spolu chodit ven,chtěla jsem mu pomoct aby se prostě od ní odmiloval protože si myslím že moje sestra je na vtahy fakt mrcha,že to musím říct tak hnusně...Neváží si lásky...No tak jsem s ním prostě chodila ven,asi po měsíci,se ti dva zase dali dohromady,mrzelo mě to protože jsem mu pomáhala na ni zapomenout...Začala jsem trávit čím dál tím víc času u zdrcadla abych vypadala co nejlépe kdyby k nám náhodou přišel za sestrou....Uvědomovala jsem si že do něj začínám být pěknej blázen ale nic jsem si od toho neslibovala...Pak se zase ze sestrou rozešli a my spolu zase začaly chodit ven...Jednou jsem to prostě nevidržela a napsala jsem mu co k němu cítim...Začatky byly šilene,jen si semnou hral a hodne me potrapil a to mu nikdy nezapomenu...trvalo to asi 2smutne roky ale ted jsme spolu uz 2roky a 4 mesice:-)

  • Se současným přítelem: v práci, tři roky jsme byli kolegové, ale nic víc (on měl přítelkyni a já přítele), pak se s přítelkyní rozešel, já o několik měsíců později se svým přítelem také, ale ještě pak dlouho (cca rok) jsme byli jen kolegové a kamarádi než nám došlo, že jsme už dlouho každý sám a přitom si rozumíme a jeden druhému se líbí, pak už to šlo ráz na ráz
    S bývalým: to bylo naopak rychlé a bláznivé, párkrát jsme se potkali v hospodě a jen po sobě trochu pokukovali (neznali jsme se), jednou jsem sebrala odvahu a jen tak nezávazně ho pozvala na bar na panáka, na baru jsme pak spolu zůstali celý večer, ještě ten večer mě pozval domů na kafe a od toho večera jsem u něj už zůstala...dalších 6 let :-D (měla jsem tenkrát štěstí, byl to fajn kluk a byl z toho hezký vztah, ale dnes už bych to neudělala - jít hned první večer domů k neznámému klukovi - to se může vymstít a může to být nebezpečné !!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist