jak jste na tom vy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42975 6.8.2011 12:08

ahoj holky, chci se zeptat na takovou trapnější otázku.. když přítelovi kouříte, necháte ho pak ať se vám udělá do pusy? já si myslím, že můj přítel by to chtěl ale stydím se a tak trošku se bojím, ať mě to nějak neudusí :D.. poraďte ;)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já dokonce i polykám...začli jsme to dělat hned na začátku, protože to nebylo kam dávat, je fakt, že když to nastříká až do krku, že se člověk trošku zalkne, ale když mu řekneš až Ti řekne, kdy už bude, tak si to nasmeruješ tam, kam chceš, nejlepší je to pod jazyk, nechat si to tam dát všechno a pak najednou polknout, je fakt, že ta chuť někdy není nic moc, prý to má dobrou chuť po ananasové šťávě, já to teda nikdy nezkoušela, ale není to tak hrozné ;)

  • Ahojky.*Já nepolykám,protože mi to zvedá žaludek:((Mrzí mě to kvůli přítelovi,který by chtěl,ale netoužím ho pozvracet:///

  • Já taky nepolykám. Pro mě je to odporné. Si vždycky připadám jak ve FAktoru strachu co dávají na prima cool. Jak tam musí polykat všejijaké fumárny.

  • petulinkaa136.8.2011 14:43

    Ano nechávam,vždy jsem nechávala,líbí se mi to a chlapum samozrejme taky :-)

  • Kouřím a polykám.
    Ne že by mi to nějak extrémně chutnalo, čokoláda to není :D Ale není to nic, z čeho by se mi zvedal žaludek, mému příteli se to samozřejmě hrozně líbí a mně se líbí ten "pohled" a ta "situace".. :D Nevím, jak to popsat... Prostě ráda si s tímhle vyhraju, líbí se mi i, když se mi udělá na břicho nebo na prsa :)
    Možná budu za úchylačku, ale myslím si, že fámy o chuti spermatu a o tom, jaká je polykání hrůza, jsou přehnané. :)

  • Mě to chutná:) Polykala jsem vždycky a přítel z toho byl poprvé v šoku, ale samozřejmě štastný:)

  • Simone6.8.2011 17:25

    No takhle...do pusy mi to nevadí, ale pak to nechám stéct. Přítele vzrušuje ten pohled, že to mám na puse, ale pak je mu jedno, co s tím udělám. A než se pozvracet, tak to raději nechám stéct ;) Jo a je pravda, že když těsně předtím sní přítel něco sladkého, je sladké i to sperma.

  • Polykam a chutna mi to :D sem asi prasatko ale pritelovy se to libi a me taky tak proc ne :) ale zalezi na lidech :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist