jak dlouho bude trvat bolest z rozchodu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91651 14.7.2013 22:40

Zdravim vsechny devcata, chtela bych se zeptat, muj manzel se semnou rozesel kvuli jine, uz je to 9 mesicu a porad to moc boli, kdy to prestane bolet? Mame spolu holcicku, byli jsme spolu sedm let....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky se se mnou rozešel kvůli jiné, ale byli jsme spolu jenom tři roky a neměli jsme spolu dítě a trvalo mi rok, než jsem to vstřebala... nic na to nepomáhá, musíš si to odžít :-(

  • říká se, že rozchod může bolet stejně, jako když ti někdo blízký umře...a to je prý nejhorší ten první rok...

  • jooo,to by mě taky zajímalo:'-(,my máme 10-ti letého kluka,manžel odešel od nás už je to skoro 2 roky a bolí to pořád moc a moc.Vůbec se s tím nemůžu vypořádat,kámošky radí a pomáhají,ale nic nezabírá:'-(:'-(:'-(:'-(............jak já už si přeji normálně žít.....................štve mě,že pořád bulím,ale prostě to nejde vymazat z hlavy...........Přeji hodně sil!!!!!!!!!!!!!!

  • gerberka1116.7.2013 9:15

    Já byla ve vztahu 6,5 a můžu říct, že rozchod z jeho strany kvůli mladší slečně, bolí i po 6,5letech... Na zahnání smutku pomůže nový vztah! Alespoň u mě to tak platí... Jinak hlavu vzhůru, život jde dál, mužů je dost a chmurné myšlenky by měla pomoci zahnat Vaše holčina :)))

  • Jediné co na tohle SPOLEHLIVĚ pomůže, je nový vztah!!! Dále ještě pomůžou kamarádky, výlety, jakákoliv činnost a nebo i nové zájmy. Ale to spíše v tu danou chvíli.

    A pak samozřejmě je potřeba nemyslet na něj, nekontaktovat ho - nepsat mu jak ti ublížil, nenadávat jemu ani na jeho novou, stejně o ní nejspíš nic nevíš. Nebo ano? Tohle co se stalo a děje, je vždy už jen důsledek něčeho hlubšího co bylo mezi vámi a ta nová už je kolikrát jen poslední kapka ke kroku, který již dávno měl nastat.

    Sama pro sebe si za tím vztahem udělat tlustou čáru. Stalo se, stalo. Člověk už s tím nic neudělá. A čím víc nad tím člověk bude přemýšlet tím to bude horší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist