jak dávat čůrat holku na ,,veřejných,, záchodech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90682 21.5.2013 15:23

Ahoj holky. Sice zatim hodne predbiham cas, ale vzhledem k tomu, že čekám holku, tak mne dnes na záchodech napadlo jak budu dávat holčinu čurat. Jsem háklivá a štítivá na veřejných záchodech. Že bych si sedla nepřipadá v úvahu a tak stojím. Když je nejhůř, tak si dovedu představit obložit prkýnko toaletákem a pak teprve sednout, ale jak pak s malým dítětem? Držet nad prkýnkem? To mi ale upadnou ruce. A obložit prkýnko se asi mnohdy nestihne... Prosím poradte pro zajimavost do budoucna :-) Nedovedu si představit, že bych jí měla jednou posadit normálně na prkýnko :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prave proto, ze si nesadate, tak pak ty zachody vypadaji tak, ze se clovek stiti tam i vlezt. Presne takove stojici "damicky" pomoci cely zachod.

  • A co taková ta ... jednorázová papírová sedátka? :-) Sama to s dcerkou používám .. V jejích 3 letech je docela nemyslitelné ji držet, obmotávat papírem se mi nechce, je to zdlouhavé, nepraktické ... Tohle mám vždy u sebe, jen vytáhnu, tu chvilku dcerka ještě vydrží, a sedá na to :-)

  • Martasek8921.5.2013 16:16

    Já taky nikde nesedám, jen doma a na návštěvách, na veřejných místech, ve škole, to ne. Takže do určitého věku a váhy bych dceru držela a pak hold asi ten papír, jak jinak to vysvětlit narychlo?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist