jak chutná sperma?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50124 20.5.2012 19:25

Ahoj,přítel by byl rád abych polykala sperma tak se chci zeptat jak to vlastně chutná,od kamarádek jsem se toho moc nedověděla,jedna to dělá pořád a nevadí jí to a další by to nepolkla ani za milion,je to podle ní strašně odporný,já osobně když se mě přítel udělá třeba na břicho tak mě to nevadí,utřu to a je to,ale nevím jestli to zvládnu polknout,je to tak odporný?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ono záleží i na tom, co partner jí. jídlo chut spermatu ovlivnuje. pokud jí třeba hodně ovoce, má prý lepší chut než když jí cibuli a kořeněná jídla.

  • Ono ani tak moc nezáleží na tom, jak to chutná, ale spíš jakou to má konzistenci...Ta mi vadí, jinak chuť jako takovou bych přežila. Jak píšeš...někomu to nevadí, ale někomu se z toho zvedá žaludek.

  • Každej chlap chutná jinak :-D zkus to a uvidíš jestli se ti to bude líbit bo ne!!! :-)

  • Heh, já mám hlavně problém, že to strašně dlouho škrábe v krku a to mi vadí víc, než chuť :-)))))))))))

  • Simone21.5.2012 9:58

    A kdyby ti to nechutnalo, tak to můžeš nechat stéct...to dělám já. Jak napsala anonymka 35989, chuť mi taky nevadí, ale spíš ta konzistence a pak taky to, že mě to škrábe v krku, jak píše apolognia :) Takže já do pusy klidně ano, ale nepolykám to. Příteli to vůbec nevadí, jemu se líbí to, že může ejakulovat do úst, co s tím pak udělám, je mu jedno :-D

  • Taky jsem si řekla že to skusím,ale jak mile jsem to měla v puse je to teplý a slizký..:-P takže fuuj ale tak některým to nevadí

  • Já to dřív příteli dělala pusou strašně ráda a polykání mi vůbec nevadilo, ale poslední půl rok se mi z toho zvedá žaludek už jen při pomyšlení na polykání.. Je to takové slané ;) Zkus to a uvidíš ;)

  • Mě to nevadí vůbec, žaludek se mi z toho nezvedl snad nikdy. Ale je pravda, že každý je originál, každý chlap bude chutnat jinak, stejně tak každá žena je jiná a některé to vadí tolik, že to vyhodí, jiná to spolkne s radostí :)

  • petulinkaa1320.5.2012 22:41

    Tak každému chlapovi chutná sperma jinak,mela jsem chlapy kteří měli fakt hodne dobry,ale taky ty co meli odporny hořky :-/ takze tak...kazdopadne polknout se to da.....pokud mas rada delat oral klukovi,tak to k tomu patri a snáž to zvladnes, nutit by ses do toho nemela,to pak neni ono :-(

  • To nejde říct, jak to chudá, záleží i na tom, co konzumoval apod.
    Já polykám jen z toho důvodu, že to v podstatě není kam dát a tak je hned uklizeno :) nemusím se jít hned koupat atd. takže je to docela výhodné, není to nic extra, někdy je to bez chutě, někdy hořké, někdy se to dá, jindy se mi zvedá žaludek, pokud chceš, tak to zkus, pokud ne, tak to nedělej, nikdo Tě nutit nesmí ;)

  • Ještě jsem neměla muže, kterého bych nespolkla. Od začátku pohlavního života vnímám, že toto k sexu patří. Muž, který mě přitahuje a vzrušuje, mi prostě chutná. A naopak jsem zklamaná, když se nepodaří vyvrcholit mi do pusy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist