jak často přebalovat mimi?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35233 17.5.2011 9:25

Vím, že moje otázka bude znít asi divně, ale je to moje první mimi, jsou jí 3 měsíce a já přebaluju i 8x denně - vždy když krmíme, tak přebalím, i když je tam jen malinko načůráno..a kamarádky se mi smály, že tak často se nepřebaluje, že mám vyměnit plenu, když je načůraná, že je těžká nebo pokakaná - prý bych se brzy penězmi nedoplatila a navíc u tak malých dětí prý opruzeniny nebývají, že až u batolat..jak často přebalujete?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já přebaluju 5x denně - vždy po krmení. Samozřejmně, když se mezitím pokaká, tak taky:-) V noci nepřebaluju vůbec. Používáme Pamp. premium care a mimi je v nich pěkně v suchu - perfektně odvádějí vlhkost, takže je mimi pořád spokojené, i když je počůrané:-)

  • Já si myslím, že do toho nikomu nic není, jak často přebaluješ své dítě. Jestli někdo přebaluje 4x a nebo 15x je to jeho věc. Důležité je, aby bylo miminko spokojené. Přeji krásné mateřství :-))) Jinak já přebalovala úplně stejně jako ty obě své dcery v tomto věku :-))) a tu menší teď přebaluju i v noci, když jí dám na nočník a nemá sucho.

  • já přebaluju hodně často za den takových 8 -12 plínek padne, mám ho nejraději v čisté plíně. Kamarádka ta zas nepřebalí syna dřív jak za 4 hodiny co mu dala plínu, fakt si to stopuje, ale ona na minutu přesně odměřuje prckovi úplně všechno a nic s ní nehne, ani když malý kříčí hlady, dřív než má jíst nedostane ani omylem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist