jak byste reagovaly,nebo cobyste dělaly?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109847 31.7.2013 19:02

Dobrý den,
někteří už mě tu poznají.Dle toho co budu psát.V práci se mi líbil jeden pracovník,svěřila jsem se s tím spolupracovnici,s kterou se kamarádíme.Jenže ten pozvání na kafé odmítl.Potom jsem se jí svěřila,že se mi líbí ještě jeden pracovník.
Ten první,který mě odmítl se dívá na hezkou holku,která tam pracuje(ale ona je zadaná).Tak jsem to řekla kamarádce,že se dívá po Michali.Ony se spolu kamarádí.Já s tou Míšou moc ne.
Potom ten druhý pracovník pracoval s Michalou a já s kamarádkou jinde.Ale ve stejné hale.
Kamarádka mě řekla ironicky:noo podívej se tam,jestli ji náhodou nebalí,ted bude balit ju.Ona se tam taky dívala,ale proto,že čekala,že s ní začne kecat.Což nezačal.
A dnes jsem si všimla jak spolu ty dvě pracovaly,že jí o mě asi říkala.Jak na ni žárlím,jak jsem se dle jejích slov bála,aby nebalil ju,apod..Ted si Michala myslí z keců,že na ni žárlím.
Kámošku už jsem poznala jaká je.Takže až ted vím,že mám před ní držet pusu a dávat si pozor co řeknu.
Když se Michali zeptám,jestli jí něco říkala,tak je jasné,že mě řekně,že spolu o mě nemluvili.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neřeš to, máš to tam už "za pár". Pravdu se stejně nedozvíš. Třeba si o tobě ty dvě vůbec nepovídaly... ne vše se točí kolem tebe.
    Ber to jako životní zkušenost, že je nědy "mlčeti zlato".
    Začíná druhá půlka prázdnin, venku je pořád nemravně krásně, užij si léto, jistě na tebe venku čeká spousta kásných zážitků. Mimo práci :-D

  • Já už ti tenkrát psala že se máš na to vykašlat. Pracovala jsem ted 8 let v čistě mužském kolektivu a ani by mě nenapadlo po někom s chlapů pokukovat nebo s někým něco mít. A to jsme měli společně velice hezké vztahy a byli jsme si vzájemně "vrby". Ted je to trochu jiné, s partnera se stal můj zaměstnavatel, ale to už si toho můžu dovolit podstatně víc a kolem to berou jako zábavu, když mám "šéfa" pořád za zadkem:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist