intimní otázka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50343 28.11.2011 16:41

Ahoj holky, bude mi 23let, je možné, že téměř vůbec nemám orgasmus? Sama nemasturbuji, nebaví mě to a nic mi to neříká, s přítelem se mi to moc líbí, ale stejně jsem s ním vyvrcholila tak za 4 roky možná třikrát.Ale už dřív to bylo tak jednou... Je chyba ve mě ? Mám to probrat s lékařem? Sex miluju , líbí se mi to, užívám si to...I věkem je to lepší, ale třeba mé kamarádky to mají téměř při každém sexu.

Tak nějak nevím co s tím... Někde jsem i četla, že některé mají orgasmus až po prvním porodu....Že by to mělo přijít s věkem..

To jsem asi přehnala, měla jsem to s ním víckrát,ale stejně je to málo a předním jsem měla jiné partnery a stejně to bylo tak dvakrát,třikrát... A to musím být většinou opilá :-///

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ve 23 letech jsem orgasmus bohužel vůbec neznala. Sex se mi líbil, ale nějak se nedařilo. Chtělo to trochu trpělivosti a dočkala jsem se. Ale jsem na tom podobně jako ty teď tzn.: ani náhodou orgasmus při každém styku. A co se kamarádek týče, brala bych to s rezervou - i já jsem tehdy tvrdila, že orgasmus mám, abych se neztrapnila. Buď ráda za to co máš, jsou na tom ženské hůř než ty. Sobě si ordinuji radovat se z každého orgasmu a řeči kamarádek si tolik nebrat.

  • Verousek8928.11.2011 18:04

    Nevím, jestli máš na mysli orgasmus dosažený drážděním klitorisu, nebo orgasmus vnitřní. Toho vnitřního dosahuje jen malé procento žen, mně je 22 a nikdy jsem ho neměla. A nijak mi to ani nevadí. Já mám orgasmus při každém pohlavním styku, ale dosáhnu ho pouze tím, že si sama dráždím klitoris. Možná by ti pomohlo sama masturbovat, alespoň by jsi poznala, co se ti líbí, co tě nejvíce dráždí, která se ti třeba při tom líbí poloha a pak by bylo snažší dosáhnout orgasmu při sexu. Jinak, z řečí kamarádek bych si také nic nedělala :)

  • vanilka0729.11.2011 21:41

    Ahoj,
    ja by som Ti doporucila viac skusat sama na sebe, co ta vzrusuje, vyskusat rozne masturbacne techniky a verim, ze ked spoznas sama seba a orgasmus dosiahnes sama so sebou, budes ho chciet dosahovat viac a castejsie a nasledne mozes to sovedcene praktikovat aj s priatelom.
    Castokrat je pricinou toho, ze zena nedosahuje orgasmu nie prilis skuseny partner. Inokedy je to tym, ze zena sa poriadne nevie uvolnit, nevie, co ju vzrusuje, kedy orgasmu a jak dosahuje.
    Skus si trebars kupit nejaku peknu knizku a vyskusat rozne praktiky ako sa seba dotykat, vzrusovat, alebo to skusajte s partnerom spolocne. Urcite to pride potom same, hlavne je byt, dostatocne vzrusena.
    Doporucujem aj vyskusat tantricke masaze.

    Mia

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist