internet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 13.5.2011 9:38

ahoj holky trochu jiné téma..nevíte jak zjistim klič zapespečení sítě..k připojení bezdrátového internetu? než sem si přeinstalovala windows tak mi to šlo ale ted chtějí po mě ten klič a já si ho nikam nezapsala nic..nevíte kde ho mužu najít?? díky za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A to je jenom tvůj přístupový bod (např. ADSL modem)? Jestli jo, tak nejjednodušší bude, pokud si nepamatuješ admin heslo k přístup do rozhraní toho modemu, udělat jeho reset do továrního nastavení, pak se znovu nastaví to heslo, co tam bylo na začátku a je uvedený v návodu.

  • WirelessKeyView 1.34 , ale netuším, jestli to najde uložené heslo, i když jsi přeinstalovala windows. Ale jinak najde všechny hesla sítí, do kterých ses kdy přihlásila.

    http://www.slunecnice.cz/sw/wirelesskeyview/

  • crazygirlxD23.8.2022 8:26

    Dobrý den, zkusila bych to přes firmu, která vám zajišťuje připojení k internetu. Ta by měla minimálně vědět, jak to všechno obejít. Jinak ty aplikace jsou všechny sice super, ale fungují tak na půl plynu. Většinou to narazí na nějaký problém s aktualizacemi. Je to o tom, že se vlastně hackují do sítě a vyžadují taky přístup. No a pak stačí udělat bezpečnostní záplatu a aplikace je bezcenná. To byste potřebovala, aby vám firma jako https://www.memos.cz/webove-aplikace-na-miru/ udělala vývoj webové aplikace na zakázku. Zkuste to přes providera, to bude nejjistější. ;-)

  • dzusinka13.5.2011 9:43

    Ten ti může dát jen člověk, co to heslo zná. Tzn. ten, kdo ho do modemu nastavil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist