infekce?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37559 13.6.2011 16:45

Ahoj holky, další nepříjemnost:((. Včera během styku jsem začala pociťovat nepříjemnou bolest, jakoby tam nebylo dost vlhko a "dřelo" to. Nepřecházelo to, bolelo to jakoby i při sedání. Doufala jsem že to do rána přejde, ale bohužel. Ráno jsem měla výtok, ale že by to nějak svědilo se říct nedá. Myslela jsem že můžu mít "jakoby odřenou vnější část" a že to přejde. Ovšem partner mi řekl že ho ode dneska něco svědí. Mám jít opět na gyndu? Byla jsem tam před 3 týdny a nikdo mi nevolal, tudíž by snad výsledky měli být OK. Stačí si koupit něco v lékárně a co kdyžtak pro přítele? děkuju vám za rady, už mě to fakt trápí:-((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • k těm výsledkům- mě by sami nikdy z gyndy nezavolali... U nás to funguje tak, že ty si musíš zavolat jaký máš výsledky... takže by mohlo bejt možný, že dobrý nebyly, ale ty sis nezavolala... Ovšem..já nevím jak to chodí u vás:)

  • Tak za prvé, když Tě něco bolí, tak to řekni a přerušte to... je jasné, že se to pak ještě více podráždíš a stejně si to neužíváš.
    Tak pokud to bude úporné dál, tak tam klidně zajdi, protože negativní výsledky máš staré 3 týdny, teď tam klidně nález může být. Můžete oba zkusit Jenemazol a nebo Gynopevaryl obojí v krémové podobě.

  • Koupila bych pro sebe Jenamazol a pro něj na zevní mazání Fungicidin. A vynechat na pár dní sex. Jenamazol zabírá poměrně spolehlivě, mě tedy vždy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist