imunologie a chronicka mykoza

Otázku položila: Anonymní uživatelka #177631 9.10.2015 17:49

Ahoj. Chtela bych se zeptat jestli tu je nekdo, kdo kvuli chronicke mykoze byl na vysetreni imunity. Jestli neco zjistili a konecne byla mykoza vylecena nejakymi leky na imunitu? Dekuju predem za odpoved:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kvuli mykozy ne, ale kvuli opakovanym zanetum mocoveho mechyre. Dostala jsem hlivu ustricnou, vitamin C a jeste nejaky lek. Slo jen o "pohovor" s doktorem, nedelal mi zadne vysetreni, nicmene to pomohlo pouze na chvili. Nikdo se jaksi nezabyval pricinou a neprelecili partnera, takze jsme si to porad predavali.

  • Ja osobne s tim problem nemam. Ale kolegyne ano. Neustale se opakujici mykozy nekolik let. Resili to pres nejake autoimunitni vakciny. To ji konecne pomohlo.

  • Ahoj, také jsem trpěla na chronickou mykozu. Měla jsem ji dva roky v podstatě non stop. Zkoušela jsi UPLNE vyloučit ze stravy bílou mouku a cukr? Mne to tedy pomohlo. Plus par dalších opatření viz protikvasinkova dieta. Když se mi občas mykóza objevi, nemusím už ani brát zadne léky, staci mi přestat jist cukr a bílou mouku, zavádět si probiotika a je klid třeba zas na pul roku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist