hroznej sen

Otázku položila: Bývalá uživatelka #136846 15.10.2014 12:30

Ahoj holky,ženy a ostatní :) . Jen se chci podělit a zeptat se zda i někdo jiný má takové sny (někdy). Stalo se mi to v noci z pondělí na úterý. Večer jsem si šla lehnout a babička šla taky spát ( já spím v jedné místnosti, ona v druhé, mamka spala u přítele a ségra je v lázních). Nemohla jsem nejprve usnout, zabrala jsem až tak za 30 minut (jinak usnu do 10 minut) :D :) . Spala jsem...najednou jsem otevřela oči a řekla si "super,zase se budu převalovat, to je noc teda" ...otočila jsem se a najednou jsem slyšela jak někdo pokládá pravítko na stěnu za mnou (obývací stěna :) ) . ..podívala jsem se a viděla jak se ono pravítko ještě hýbe,ale nikdo tam nebyl. Ale měla jsem divnej pocit,cítila jsem,že tam se mnou někdo je, pískalo mi v uších. Lehla jsem si sepla ruce a zkoušela se "modlit" aby to ode mě odešlo..nepomáhalo to, tak jsem se snažila volat babičku ve smyslu "babiiii" ale nešlo to...najednou jsem cítila,že otevírá dveře a snažila jsem se hýbat,aby viděla,že nespím. A v tom ? .... Jsem se probudila..tep jsem měla tak 200 za minutu, bylo to šílený. Mrkla jsem na mobil a bylo 3:57. Utekla jsem do pokoje za babi a hned jí říkala,co se mi zdálo...a ona,že byla taky vzhůru...hrůůůza...když si na to vzpomenu tak se z toho třesu, i když si někdy říkám,že se bát nemusím. Tak jsem si lehla do pokoje za babi,ale nemohla jsem stejně usnout, bála jsem se. Co si o tom myslíte ? ...Babička říká, že si myslí,že se s námi přišel někdo rozloučit, buď někdo zemře nebo zemřel. A navíc se nám zastavavily hodiny... Jaký na to máte názor? Někdy se mi to děje,ale nevím co si o tomto myslet.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Jo asi něco takového znám. V mém případě se nejednalo o sen. Když se mi to stalo, bylo to když jsem byla vzhůru, bylo asi půl čtvrté v noci. Ale na Tvém povídání mě dostalo - slyším jak někdo pokládá pravítko na stěnu :) Celkově role pravítka v tomto příběhu. Ale stejně bych se optala na pár detailů, abych to srovnala se svou zkušeností. Napíšu Ti sz, jestli můžu.

  • Nejspíš spánková halucinace - stává se to, když REM fáze přesáhne do jiné fáze spánku. Kdyby tě to trápilo častěji, tak bych to asi řešila s lékařem. Vysvětlení, že se s tebou přišel někdo rozloučit.... mno, nechci nikomu brát jeho přesvědčení, ale trocha racionálního náhledu nikomu neublíží ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist