hracka pro kojence

Otázku položila: Anonymní uživatelka #19130 2.4.2011 18:55

ahoj,nemate nejaky typ na hracku pro skoro 8 mesicni mimi?ja se v nabidce ztracim.libi se mi vsechny,ale nemam sve dite-je to pro kamaradky a od fisher price atd.jsou hezke vsechny,ale nevim jakou vekove vhodnou vybrat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko2.4.2011 22:58

    Mám 8,5měsíční dceru. V zásadě neuděláš asi žádný přešlap, ať už vybereš cokoliv. Dodneška si hraje s hračkami, které jii zajímaly jako miminko - pestrobarevné, ušité z různých materiálů, takže pokaždé jiné vnímání dotekem, případně šustící, hrající atd. Předtím ji zajímaly především po té zvukové stránce, teď zkoumá detaily - nejednou nejpečlivěji na celé hračce studuje visačku, na figurce krtečka zase jeho 3 vlasy. :) Nepořizovala bych klasického plyšáka, těch má jistě již spoustu a sice jsou krásný, ale nakonec co s ním... U nás vedou ještě klasické dětské obrázkové knížky. Jinak je-li to holka, v tomto věku již může být třeba i hadrová panenka. Anebo můžeš pořídit třeba něco na zpestření večerního koupání, to se jistě neztratí.

  • A nebo knížku. Dělají se látkové, kde jsou našita různá zvířátka, různé materiály. Můj synek si s nimi hodně rád hrál. Prohlížel si je. Ale je pravda, že nejdraději měl a stále má věci, které dělají rambajs :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist