hračka, kousátko...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25622 5.8.2011 20:26

Ahoj holky,

mám 2měsíční holčičku a pomalu přemýšlím pořídit ji nějaké kousátko, které může držet v ruce. Ale nejsem v tom vůbec zběhlá :) Chci aby bylo silikonové , neškodlivé :) Máte nějaké tipy ?

děkuju :)

Děkuju :-) a máte zkušenosti s těmi masážními?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrá kousátka jsou od Fischer price či firmy Avent. Co se týče Fischer price, je ale vyrobeno v Číně, jako dneska skoro všechno :o( Aven by měl být z Anglie. Alespoň to na něm píšou :o) Myslím si, že když koupíš kousátko od renomovaného výrobce, mělo by být v pořádku. U nás jsou na to docela přísné kontroly :o)

  • Verousek895.8.2011 23:06

    Já bych se nebála koupit od nějakého známého výrobce, nebo z nějaké známější prodejny (pro jistotu). Přece jen, je to potřeba pro miminka, jsou na to všelijaké přísné kontroly a určitě by na trh neprošlo nic, co by bylo pro děti závadné. Obzvlášť pokud se to týká kousátka. Ale souhlasím s prvosenkou, že avent je dobrá značka, fisher price taky v pohodě, nebo třeba chicco je ještě taková rozvinutá značka :) Nebo já třeba slyším samou chválu na značku NUK, tak se zkus mrknout, jestli nedělají i kousátka.

  • Masážní jsme tenkrát dostali takovou jakoby ruku. Byla hrbolatá. Ale už si nevzpomenu, jaký byl výrobce. Malý ji už nehlodal, byl větší. Dala jsem ji kamarádce pro dcerku, ta ji měla narvanou v pusince pořád a vypadala spokojeně :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist