homeopatika

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33392 8.3.2012 11:31

Máte někdo zkušenosti s homeopatikama na kojení? Jak dlouho a jak často se to bere?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, užívala jsem Ricinus communis - 2x denně 5 globulí. Na zvýšení laktace potřebuješ nízké ředění CH 5 a můžeš je brát maximálně týden, jinak by mohly zapůsobit opačně. Určitě mi pomohly ke zvýšení produkce mléka, ale kombinovala jsem to ještě s čaji na podporu kojení a taky jsem co nejvíc přikládala, hlavně v noci. Hodně štěstí:-)

  • Já jsem je zatím užívala jen na zastavení kojení, ale v knížce od paní homeopatky mám napsané, že se mohou užívat 1x-3x denně v ředění 5 a nebo 9 CH a určitě je můžeš užívat delší dobu. Mají se rozpustit pod jazykem a alespoň 15 minut před a po nic nejíst a nepít.

  • Ahoj, já je taky užívala, měla jsem ředění 5ch, myslím, že mě pomohli, brala jsem je asi jen dva-tři dny. Pak se mi malý málem odstavil, když mu rostli zuby, tak skoro nejedl, já si toho všimla až když nebylo skoro mlíčko, tak jsem zase nasadila homeopatika, ale vzala jsem je asi jen dvakrát, nahřívala jsem u toho prsa a pak se laktace zase rozjela. Z porodnice jsme odcházeli s příkrmem, doma jsme to rozkojili. Nejdůležitější je pak hodně přikládat, hlavně v noci a já k tomu v noci ještě odsávala. Jinak taky jsem pila kojící čaje, ještě teď si ho občas dám, ale už ne pravidelně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist