holení partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46157 6.3.2012 18:57

Ahoj,můj partner mě pořád holí dole každé místečko,když jsem mu řekla že ho taky oholím tak že nechce,co by řekli chlapy v práci ve sprše že je dole oholený,tak se chci zeptat jak to je jestli některá z vás holí partnera nebo přítele.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj chlap se tam holí sám, ale mně se to nelíbí...

  • Mně se to moc nelíbí.Kord když je muž jak medvídek a najednou holátko.Upravené ano,oholené ne.Ani v podpaží si na to nějak nepotrpím.Pokud muž drží hygienu je to fajn.Jinak pokud by byl oholen tak to nějak nezavrhuji.Ale zas vyloženě dlouhé se mi taky nelíbí.Zkrátka tak akorát.;-)Kratičké...:-DJá se holím teda komplet.I když momentálně s velkým vypětím sil.:-D

  • takže jsem tu jediná, kdo má neoholeného muže a připadá mi to naprosto normální??? asi bych mu odmítla manželské povinnosti, kdyby za mnou přišel oholený ;) a měl by celibát, dokud by zase nezarostl.... ani v podpaždí se neholí a taky mi to přijde normální. jinak brácha se holí, kde všude to nevím, vidím jen oholené podpaždí a mi se to nelíbí, vypadá jak Ken nebo jak se jmenoval ten chlap od barbie.... prostě vypadá jak 10ti letý manekýn, takové kotě, a ne chlap.... ne, oholeného chlapa bych v baráku nechtěla :D

  • petulinkaa136.3.2012 19:38

    manžel se dole holí sam :-)

  • Můj přítel se holí sám jak dole tak v podpaždí, nikdo se mu nesměje a mně se to líbí... Navíc je to i hygieničtější... Tak zkus navrhnout kompromis, aby si to dole zastřihnul...;-)

  • Můj se teda neholí i když já bych to trochu přistřižené chtěla :) Já se taky holím komplet :)

  • Já přítele holím, ne žiletkou, ale jenom strojkem zastřihnu chloupky na krátko. Byl to můj nápad, nevím jestli se mu to zrovna líbí, ale nijak neprotestuje, tak mu to zřejmě nevadí :-)

  • Můj partner si to zkracuje strojkem. Mně se nelíbí, když to má neupravené :)

  • Manžel se také holí, v podstatě celou dobu, co jsme spolu, takže přes osm let. Myslím, že dnes je to zcela normální. Není to jen záležitost mladých, ale znám i starší muže, kteří říkají, že se holí. Tvůj partner se určitě stydět nemusí.

  • Já se holím všude, partner někdy jenom na přirození. :) Málokdy je oholený úplně do hladka, ale musím říct, že se mi to líbí. Většinou není úplně oholený, ale upravený a to mi stačí.

  • manžel se neholí,ale zastřihuje strojkem :-D a všude :-D

  • Přítel se vždycky holil všude... A dost se mi to líbilo, ale teď někde slyšel, že je to super, když to má dole zarostlé tak si to tak nechává a mě se to nelíbí... Příde mi to nehygienické...Jinak si nedokážu představit, že by si neholil podpáždí, to by mi přišlo až nechutné.. Ale toď můj názor.

  • já teda nevím, jestli bych se od přítele nechala oholit :D je to takové zvláštní, každopádně holíme se oba :) je to dle mě hygieničtějíš a pak i praktičtější, když člověk provozuje také něco jiného než jen klasický sex :), a nikdy to neholí úplně úplně, takže i když má lehce chloupky na pupíku a zarostlá stehna, tak to vážně blbě nevypadá. A v dnešní době je to si myslím, že normální, takže chlapi v práci si myslim, že se smát nebudou a i kdyby, každýmu po tom může být prd a nebo se může "chlubit" že hold když je oholenej má to doma veselejší ;) :D

  • Přítel to sjíždí taky strojkem. Na hladko by se mi to nelíbilo, už vzhledem k tomu, že má dost chlupatou hruď, bříško a stehna. Takže tak akorát na krátko :-) Je to hygieničtější. A pod paží tak samo.
    Ale bývalého jsem nedonutila nikde. Ale je fakt, že u něj mi to nevadilo. On zas měl hruď celkem holou a nepotil se, takže to bylo v poho.

  • Přítel se holí sám a dobrovolně a mně se to líbí. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist